Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

Ja gledam Handmaid's Tale, i svaki put umrem po malo  :girl_cray:
Genijalna je

Posle se vadim sa Sillicone Valley  :girl_haha:

Počela sam i American Gods, posle početnog oduševljenja mi je sva..njah..razvučeno, dosadno

Ajte zene, ne dram'te

Dawn

I ja sam počela American Gods, odustala sam posle treće epizode  :crazy:

Dacko

Meni se ni trejler nije dopao, a knjigu volim i ne bih da kvarim već stvorenu sliku o njenim junacima, tako da sam čekala reakcije na seriju da vidim treba li uopšte da joj pružim priliku, a po ovome što pišete znači da ne treba. Ni nastavak Tvin Piksa me ne privlači.

Glitter

Zavrsila sam poslednju epizodu skandala
Wow wow wow wow

Takodje ne pamtim da je neka epizoda serije imala toliko reklama :lol:

E sad samo smireno da sacekam sedmu sezonu :girl_sigh:

Vila

Moram da odgledam nove epizode skandala, gledali smo na moru prošle godine, baš nam je prijalo :)

Ja sam ovih dana u sapunjavom fazonu :rofl: Ranije sam na nekoj televiziji odgledala par epizoda "Hart of Dixie" ("Južnjačko srce" kod nas), te sam sela da je u cugu odgledam celu - fina jedna sapunica, vrlo prijatna i zabavna, ali gledam je sama ili sa Ksenijom, Vladan se zgrozio :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Glitter

Sad mogu da se posvetim bindzovanju the good wife i house of cards i da konacno pogledam broadchurch jer jelte kaze muz da sam indoktrinisana po Škotoskoj dovoljno da razumem :lol:

Vila

jao, da, good wife, i tu mi se sigurno skupila cela sezona neodgledana, hvala na podsećanju :kiss1:

a broadchurch je zeznut u pogledu jezika, baš mi je dijalekat bio naporan.
mm je morao da čita engleski titl, bio je u fazonu: a ti ovo nešto razumeš? :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Glitter

Nema bc dijalekt :lol: to je glaswegian, neki ce se sloziti da to uopste nije engleski :lol:

disco2000

Gleda li ko Twin Peaks? :rofl: Heeeelooooo :rofl: ko je gledao, razume me :lol:

American Gods? Jos dve do kraja. :)

Za Fear The Walking Dead i Vikinge da ne pitam :lol: samo da pribelezim svoju radost :rofl:

Atmosfera u drugoj sezoni Outcast-a, pak, mi se ne dopada. Niti mi se dopada pravac u kojem ide... :girl_sigh: Tacno vidim kako mu se cale pojavljuje u klifhengeru druge sezone...  ::)

Sto se GoT tice, naletela sam na odlicnu fan teoriju kako je Dzejmi taj obecani princ :rofl: ne Deneris, ne Dzon... Topla preporuka, desetak minuta.
https://www.youtube.com/watch?v=X0w1JvY0Faw

AnaK

Ja planiram da prvo pogledam stare epizode, pa onda nove. To spremam za more  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Twin Peaks overdose u najavi :nokti2:

Lani

Tačno bi mi pozlilo da moram sav TP odjednom da odgledam.  :girl_haha: :crazy:

Zumbulica

Quote from: Lani on June 06, 2017, 09:50:11 AM
Tačno bi mi pozlilo da moram sav TP odjednom da odgledam.  :girl_haha: :crazy:
Bas sam to pomislila  :lol: :crazy:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

emge

Ja mislim da meni ne bi, baš sam bila veliki fan TP. Bas me zanima kako bi mi iz ove perspektive sve to izgledalo :)

Zumbulica

I ja sam, ali se plasim da bih se mnogo razocarala, sad bih gledala mnogo povrsnije i mnogo trezvenije  :think:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....