Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

jao smejala sam se kada sam videla da je ona jedna od deset glumica na koju pikaju :lol:

Lani

Ali uopšte nije nemoguće, budući da je dotična jedna od legendi originalne Dinastije. :turpija:  :girl_haha:

disco2000

Lani, opet si, garant, u pravu. Jedva cekam da objave ko glumi. :rofl:

Elem, da naglasim - ne gledam niti mi pada na pamet, pored toliko dobrih serija. Samo sam razgledala stranicu na imdb.com.

Lani

Ej disco, kad pomenu dobre serije, kako stojiš sa Marvelom, hoćeš gledati Punishera sad za dve nedelje kad sleti na Netflix?
Ja jedva čekam.  :clap: :clap:

stacka

Zumbi, na titlovima su izbacili prevod, ja sam skinula zbog Alekse. Cisto da imas info, ne znam koliko je kvalitetan.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Zumbulica

Quote from: stacka on November 01, 2017, 11:51:18 AM
Zumbi, na titlovima su izbacili prevod, ja sam skinula zbog Alekse. Cisto da imas info, ne znam koliko je kvalitetan.
:clap: samo jos da se svi okupimo .....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

maxic

Quote from: Glitter on October 31, 2017, 11:21:03 PM
Bas dodjoh da kazem isto za semi dzo :lol:
Mozak me boli od dinastije ali i dalje gledam :lol:
Pocela sam The Good Wife. Nije losa uopste
Stiv kaze da je Ray Donovan ista kao Billions i on trenutno to bi dzuje

I dr disco da procita poruku na fejsu :lol:
The Good Wife je odlicna
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Glitter

Quote from: maxic on November 01, 2017, 02:45:21 PM
The Good Wife je odlicna
jos uvek sam na prvoj sezoni, sve cekam neko zahuhtavanje
iznervirala me baba kada je bacila one fotografije
podseca me na ex sveki :lol:

disco2000

Lani, čekam u, takoreći, niskom startu. :pioneer: Najava obećava.

Lani

Super!  :clap: Da imam sa kim da razmenjujem impresije osim sa mm. Naravno, niko u našoj okolini ne gleda ništa od svega toga.  ;D 
I kod mene takoreći niski start. Primaklo se. :turpija:

disco2000

Utisci o Defendersima?

Lani

Tja... ne znam. Neki delovi su mi bili OK, neki manje.
Mene neviđeno smara The Hand, pa samim tim što su oni bili glavni bad guys mi je u startu umanjilo entuzijazam.
I dalje mi nije jasno šta oni zapravo žele (osim besmrtnosti), mora da žele još nešto... možda kao svaki James Bond negativac, da vladaju svetom?  :lol: Ne mogu da se porede sa negativcima u DD1, JJ ili LC. Ako još uvek nisi gledala Luka, preporučujem da ga ipak odgledaš.
Super mi je bilo da gledam Sigurni Viver posle mnogo godina, dobri su mi bili delovi gde su u scenama zajedno Luk + Deni s jedne strane i Met + Džesika sa druge, mislim da su ih dobro uparili tako. I naravno, još jedna svetla tačka, Misti  :girl_in_love:, omiljeni ženski lik ever iz svih ovih Marvelovih serija. Ona je moj girl crush. I navijam da ima svoju seriju.
A osim nindži smaraju me još Kler, ona mi baš ide na živce nešto iako mi je u početku bila simpatična, pa sva ova drama sa Elektrom, sav taj Black sky mambo džambo :hm: i tako. Generalno, postaje mi sve manje zanimljivo sve što ima veze sa Rukom, vratite mi Fiska.  :turpija:
Sreća pa u Punisheru nema nindži.  ;D Barem o tome ne moram da brinem.  :lol:

disco2000

Kako šta hoće zlikovci iz filmova o Bondu?! :rofl: Koji god da pogledam, sve se svodi na: da vladaju svetom :lol: plus da ga pre toga unište :lol:

Lani

Pa o tome ti i ja pričam.  :lol:

disco2000

Da, da, samo dodajem :lol:

Luk i Džesika bi trebalo da se spanđaju i dobiju ćerku Danijel(u) :D