Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

na ostrvu GA krenula u sredu a Skandal krece sutra, kent vejt
i dalje uspesno bindzujem the Good Wife i mnogo mi se svidja

Vila

Gledate li Senke nad Balkanom?
Meni se baš dopala - prava krimi priča smeštena u tirdesete prošlog veka, dobri kostimi, glumačka ekipa odlična :ok:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Zumbulica

Ja sam gledala prve dve epizode, sledece dva nisam postigla .... moram da vidim jel ima repriza da odgledam. Sta znam, i svidja mi se i ne svidja ...... jos nisam skontala  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Vila

mi smo sinoć odgledali 3. i 4. epizodu na netu, na sajtu
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Ja ne pratim domaće serije.

anelore

Mi gledamo.
Dosta je tu preuzeto iz Peaky Blinders, koje sam ovde vise puta preporucivala, sa sve modernom pratecom muzikom (u Peaky Blinders su to u prvoj sezoni Nick Cave i White Stripes, posle valjda samo Cave).
U ovu nasu je upleteno vise politickih zackoljica, i malo moras da napregnes mozak da shvatis ko je ko i to kome, i jos ima referenci na neke istorijske licnosti koje, budimo iskreni, vecini nas nisu bas poznate.
Ali zanimljivo je, odlicna je produkcija, kadrovi su brzi, nema nekog besmislenog odugovlacenja radnje, zaplet sasvim drzi paznju, glumacka postava je impresivna (uz meni upadljivo odsustvo Sergeja Trifunovica, bar do sada) - sve u svemu, veliko osvezenje.
E sad taj hype da je to konacno domaca serija koja ce zavrsiti na ozbiljnim inostranim kanalima mi je malo preteran, kao sto me zivcira i ona novinarka nedeljnika koja pise recap i review i objavljuje ga pola sata posle emitovanja epizode (iz njenog pisanja meni proviruje neki histerican ton, skoro da je cujem kako nepovezano i brzo govori, da sve isprica odjednom u jednom dahu). Uglavnom, nije da cu da svisnem ako ne odgledam epizodu, ali se MM i ja namontiramo ispred TVa u nedelju oko pola 10 i odgledamo epizodu na premotavanje.
Inace moram da pohvalim serijski program RTS-a, u poslednjih godinu dana su se znacajno poboljsali, evo pratimo i drugu sezonu The Missing, koja je standardno dobra.
I da, pocela sam da gledam Dr Foster.

Glitter

javi utiske za dr Foster

anelore

Za sad mi se dopada, ali odgledala sam samo dve epizode.
I dva krajnje licna utiska:
1. Glavna glumica me jako podseca na moju bivsu koleginicu - ovu -

2. Ona mi izgleda kao da ima vise od 37 godina, i bas sam otisla na IMDB da proverim - godinu dana je mladja od mene, sto znaci da je u vreme snimanja serije stvarno imala 37. I sad sam pocela da se pitam kako ja izgledam sa svojih 40  :-[

Glitter

ona def izgleda u seriji starija od tih 37

disco2000

Ne gledam domaće serije niti kanale. Stvarno ne želim ni gram šanse da pružim... ni Nemanjićima ni Senkama ni Korenima  ni... :lol:

moma

Ja gledam. Sad sve gledam sto ima na tv. Prva epizoda Senki mi je bila vau, vec druga nije.

Glitter

Ja ne mogu domace serije i filmove. Toliko sam istraumirana da prosto krenem od toga da ce biti sranje pa onda nekako i bude :lol:

Elanor

ja senke povremeno slušam, pošto mm gleda. zvuče iznenadjujuće dobro za domaću produkciju, što nije dovoljan razlog da ih gledam
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

vrana

Ja gledam, mada pola ne razumem  :lol:

Skinula big little lies, kako se vec zove, al nikako da pocnem da gledam

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

A da li se DA ne prikazuje vise na rts2 samo zbog ovg tenisa ili je kraj sezone bio i nece prikazivati uopste sledecu?

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.