Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

moma

Ih, Idriza sam odavno odgledala :)
Kopaj dalje, Zumbi, u stopu te pratim. :)

Vila

Taboo je fantastičan, a što je Tom Hardi seksi, pa to nije normalno  :balavi:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Quote from: Glitter on December 23, 2017, 09:11:43 AM
Da ne kacim u spojlet Luther se ne gleda zbog radnjr no zbog Idrisa Elbe :lol:

Amen :turpija: :balavi:

moma

Zavrsila sam HValley. Moram sutra nesto novo da nadjem. Mada bih mogla da presjecem nekom limunadicom.

Lani

Meni treba preporuka šta da gledam posle Vikinga, već smo na kraju 3. sezone, pa onda imam još 20 epizoda u 4. sezoni, računam da ćemo za desetak dana odbindžovati i to.

Broadchurch, Dark ili Black mirror?

Za Vikinge najnajnajtoplija preporuka. :good:
Kao i za Otulandera. Nisam primetila da ga iko ovde na temi gleda, osim mene i Dacka.  :think:

Zumbulica

Jel mislis Dark - ona nemacka serija sto je sad izasla? Moja deca su juce bindzovala i ja cu verovatno, kazu da je super.
Od ovih Broadchurch je fenomenalna, Happy valley bih vise ocenila ali Broadchurch mi se vise svidja, super je uradjena .....
Da, Black mirror je isto fenomenalna, tu i tamo odgledam poneku epizodu, nikako da ih odgledam sve .....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Da da, mislim na tu nemačku, to sam Ivi obećala da će da gleda sa nama.
Znači, sve tri su super, hvala.  :kiss1:

Zumbulica

Momo  :friends: i ja cekam da iskopas tu neku romanticnu da presecemo  :girl_haha:

Quote from: disco2000 on December 23, 2017, 09:34:50 AM
Onda možeš i Taboo da pogledaš, ako je do gledanja... :think: :lol: http://www.imdb.com/title/tt3647998/?ref_=nv_sr_1
Nisam ispratila, ali se naširoko priča, pa ko velim, da premesem šta sam čula...

I ovo:
http://www.imdb.com/title/tt2442560/

Lani

E da... čitala sam neke super reviews o njoj, tako sam je zapazila ali nešto me tema ne privlači, možda grešim.  :think: Ti si je gledala?

Outlander vam je prilično romantičan  ;D, ali nije baš limunada. Red romantike red izdaje red ratova red ubistava, od svega pomalo.

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

Zumbulica

Mislis na Birmingensku bandu? Nisam gledala, nisam nesto ni citala utiske ali mi se cini da je dovoljno dinamicna i da je ok uradjena pa cu joj dati sansu  :girl_haha:
Onda i Outlanderu  :girl_haha:
Samo ne znam kad  :crazy:

Lani

B. banda  :girl_haha: da, Peaky Blinders.
Videću sa mm, mada on se ništa ne meša, ima poverenja u moj ukus, ja biram šta ćemo da bindžujemo, retko šta neće sa mnom da gleda, evo The Crown recimo neće. :ljut:

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

maripoza

Dark nisam gledala, Black mirror i Broadchurch obe odlicne, sto pre da pogledas. :)
Old enough to know better, but too young to care.

Lani