Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

moma

E pa ima super prijedloga.
Broadchurch sam davno gledala super je.
Zumbi, presijecem ponekim filmom, ali nikako da natrcim na neku seriju. Valjda sam sve pogledala :D

maripoza

Momo, za tebe je sad This is us, sto je neko predlagao na prethodnim stranicama. Osim ako nisi ti bila predlagac. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

moma

disco2000

Momo, a novi Vil i Grejs?

Lani

Odakle skidate V&G, da pogledam barem prvu epizodu pa da odlučim da li da se ponovo vraćam u taj svet.  :girl_haha:

disco2000

Nisam gledala niti trazila, smetnula sam ih s uma :crazy:

moma

E nisam ViG nove gledala. Potrazicu. Hvala.

Lani

Ništa onda, sačekaću da osvanu na Netflixu. :girl_haha:

prevodilica

Mene dečaci navukli da gledamo Tri musketara, vikendom idu po 3 ep. na Cinemaniji

Zumbulica

Da vam kazem da Dark ima wow kreiranu misteriju, sve je napetije i napetije iz epizode u epizodu  :nokti2:
U poredjenju sa ST, ST ima veci hajp i stvarno je spektakularan, a Dark je mnogo ozbiljniji, relacije su mnogo ozbiljnije ..... za MM previse horor  :lol: za mene previse fantazija ali je stvarno  :good:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Super Zumbi, gledaćemo definitivno.  :good:
Sad gledam za Peaky blinders, 4 sezone po 6 epizoda... 5. sezona će se emitovati 2019. :crazy: :fool:
Pa ko će to da dočeka, skoro dve godine bokte. :lol: Koliko je dobar ovaj bindž frendli koncept na Netflixu kad tresnu celu sezonu odjednom, toliko je i bzvz što uveneš dok dočekaš novu. I naravno sve pozaboravljaš.  :crazy:

Vila

Počela sam sinoć da gledam Crown, dok je mm bio na poslovnoj večeri :girl_haha: simpatično za početak
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

emge

A da vas pitam, u ovom Downton-u, sta ako imas dva sina, prvi naslijedi titulu, a drugi? Postane srednja klasa?
Sinoc sam gledala njihovo porodicno stabli, i kako je Metju rodjak, pa me sad zbunjuje  kako postaju srednja klasa...
I vidim da ima jos samo jedna sezona na RTS, znaci jos 8 epizoda.

Lani

Pa ne postane srednja klasa, samo nema plemićku titulu. Sigurno dobija neku apanažu i svakako i dalje vodi lagodan život, jedino što nema povlastice koje nosi titula.
Sve i da nije na kraju postao nalsednik (da je preživeo onaj sa Titanika), Metju bi možda za pojam Grantamovih bio srednja klasa (manja kuća, mnogo manji broj sluga, planirao je da se bavi advokaturom, itd.) ali daleko od toga da bi se zlopatio u životu, if you know what I mean.

vrana

Dobro, ok, to razumem, ali objasni mi molim te kako se Rouz udaje za onog jevrejina koji je pripadnik engleske aristrokratije, i to sa nekom starom lozom? Mislim nije mi jasno kako su oni postali deo engleske aristokratije?

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.