Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Meni su obe super, na različite načine. Big little lies ima manje sezona, za sada dve.
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja mislim da BLL samo te dve sezone i ima...  :think: tj. da se serija završila.
Ja trentuno sa mm gledam Punishera, sa Ivom That '70s show (koji sam ranije gledala ali ne baš redovno pa sad nadoknađujem).

Ne sećam se ko još ovde osim mene voli Peaky blinderse, ali znam da nas ima, enivej stiže 5. sezona na Netflix 4. oktobra. :clap:

emge

Ja sam odgledala Peaky blinders-e, ali cijelo vrijeme nisam voljela nijednog lika, svi su mi negativci :lol:

Lani

Pa i jesu svi negativci kad je mafijaška serija...

emge

Realno samo mi je tetka Poli malo draga, ostali jok... ima mafijaških serija gdje zavolim mafijaše, ali ove jok.
Ali mi prijalo da je gledam, muzika je sjajna, kamera...

disco2000

Meni je ta serija u planu, ali ne stiyem nikako.

Lani

Da, jedino žene nisu ono baš crne crne, mada su i one većinom prilično nedopadljive. :girl_haha:
Ali svakako, nije mi bitno da volim likove ili da se identifikujem sa njima pa da volim neku seriju.

Disco, odlična je serija, bez greške urađena, od podele uloga do priče, karakterizacije, muzike, posvećenosti detaljima. Jedna od boljih i upečatljivijih koje sam ja gledala. Brzo ide pošto ima samo 6 epizoda po sezoni. Tako da 4 sezone PB = 1 sezona Friends. :lol:

anelore

Ja mnogo volim Peaky Blinders  :clap: :clap: :clap:
I nek je i negativan, Tomi Selbi mi je divan. Mada mi je i Alfi Solomons, skot kakav je bio postavljen u seriji, bio sjajan. Tom Hardi   :girl_in_love:

Lani

Da, Tomi...  ;D mada sam ja pomalo slaba i na braću, tj. sad samo Artura.
Tom Hardi mi je ovde bio odvratan. tj. lik mu je odvratan, inače ga volim.

Vila

Years and years fantastična :stop:
a odgledasmo sinoć i finale Handmaid, sad opet jedva čekam sledeću sezonu :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

disco2000

Ja sam nekako imala utisak, ok, još jedna, izdržaću :lol:

OPa, pa što ne kažete Tom Hardi, pa sad ću da poguram malo PB ka vrhu liste čekanja... :rofl:

anelore

Tom Hardi tek od druge sezone. A jeste mu lik gadan, ali ga on opet sjajno igra  :girl_haha:

disco2000

Ne mari... nek' je od druge :lol:

aleks

Kad sam ja počela da gledam serije, kraj  :lol:

Big Little Lies je super super.
Sad imam Years and Years.

A mogla bih i Dark 2, to sam zaboravila. Mnogo mi se dopala prva sezona.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Zumbulica

Peaky Blinderse je Ema sad gledala  :crazy: ja odegledala odavno. Fantastična serija  :girl_in_love: muzika, ritam, likovi fantastično definisani ...... doduše, ni ja nisam nešto volela nijednog  :girl_haha: Tom Hardi fantastično fantastičan  :good: :lol: Jedino su mi se Rusi smučili na kraju .....

Ja ne znam šta sad da gledam, gleda mi se druga sezona Darka ali čekam još nekog od ukućana da gledamo zajedno .....

Gde gledate Years and Years?

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....