Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Imaš HBO GO? Tamo je.

Zumbulica

Quote from: aleks on August 27, 2019, 12:22:32 PM
Kad sam ja počela da gledam serije, kraj  :lol:

A ja sam ozbiljno razmišljala da batalim serije  :lol: i da se vratim čitanju  :lol: :lol: :-[
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

Quote from: Lani on August 27, 2019, 06:48:12 PM
Imaš HBO GO? Tamo je.
:clap: :clap: :clap: :kiss1: Ne znam kako nisam naletela.

A inače samo tu i na Netfliksu gledamo, od ovih piratskih ne znam više ni gde da tražim ni gde smo registrovani ili ne, dok pustim smuči mi se život ..... :-X

Lani

Ma i ja. Imam oba pa mešam, mada uglavnom Netflix.

Vila

Mi kad ne nađemo na ta dva, imamo i Kodi na TV-u, ali pošto su to pirati, večito neke muke, te nema, te malo seedera, te fali ovo ili ono....
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Zumbulica

Ostala mi jos jedna epizoda Y&Y zastrašujuće, interesantno. Verujem da će neki deo predvidjanja da se ostvari ili da dobije takav tok. Ono sto su odlicno pogodili je sumanuta brzina kojom se svet menja i postaje nepojmljiv, i da u svakom trenutku postoje političke opcije koje lako mogu da kreiraju sumanutu, ekstremnu  stvarnost. Politika sa sve manje mozga na oba kraja  :crazy: Ali ne verujem ni u kakvu zastrasujucu apokalipsu  :crazy:

Vila

Jao, Zumbi, a mene sve više plaši pomisao kako smo malo udaljeni od takve neke apokalipse :nokti2:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Zumbulica

Vilo, ma neee  :crazy: ne znam, ja uvek odbijam da verujem u takav scenario  :crazy:

Ne znam šta da gledam  :girl_sigh: Što ovi Skandinavci ne snimaju više serija  :lol:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

disco2000

emge

Ozbiljno smo se navukli na La casa de papel i sad moram da čekam 4. sezonu. A zaljubila sam se u Pro-fe-sora :girl_in_love:
A trebalo im je 5-6 epizoda da udjem u priču.

Zumbulica

Ja sam odgledala prvu epizodu, znači treba malo duže da se udje u priču .....

emge

Zumbi, na početku izgleda ko biča koja pljačka...
Mi danima slušamo muziku iz seroje, od špice do ćao bela :love32:
I nema da se glada uz peglanje :baba: jer em je španski, em ima dosta neverbalne glume.

disco2000

Lani, jesi li odgledala Dzesiku s03?

Lani

Jesam, čim je izašla, dopala nam se. Ti?

disco2000

Stigla sam do 11.ep i deluje mi bas dobro.