Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

Ja tesko uspevam da se prebacim u taj svet, sto mi se stalno zamera  :lol:

MM i Jeca gledaju zajedno Got, po jednu-dve epizode uvece kad stignu. Oni su taj tip, superheroji, stripovi, fantastika, dok smo Ema i ja prizemne  :lol:
Mada mi je Got u planu, cini mi se da bih mogla da gledam .....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Glitter

Quote from: Zumbulica on September 20, 2017, 10:20:39 AM
Hvala Glitt, uzimam u razmatranje  :good:
Meni treba nesto kompleksno, da mi drzi paznju, ali ne previse komplikovano i nabildovano ....
Zavrsavam jos malo Dowtnon abbey, bas sam uzivala, pre svega u estetici  :girl_haha: Vrlo cesto skliznu u melodramu, imaju neke malo iskontruisane zaplete ali mi ne smeta ......
probaj Doctor Forest. Odgovara opisu

Glitter

Dr Forest je wow wow wow
Sinoc sam pogledala tri epizode sezone 2

Zumbulica

Moram da pribelezim da je Downton Abbey za pet plus, tako su sve lepo poslozili na kraju, bajka idealka  :girl_haha: :pljucka: :love32:
Sad cu da potrazim nove epizode Ubistva u Midsomeru koje nisam gledala pa cu da proverim ovog Doktora Foresta.

Glitter

Zumbulica

Zumbulica

Quote from: Glitter on September 21, 2017, 01:18:12 PM
Dr Forest je wow wow wow
Sinoc sam pogledala tri epizode sezone 2
Ja sam stigla na pola trece i stvarno je wow.
Tek sam sad videla da ima ukupno pet epizoda u prvoj sezoni  :lol: a zacudila sam se kako su brzo stvari krenule u prvoj epizodi, mogli su da razvuku na celu sezonu  :lol:
U drugoj epizodi je krenula u vrlo interesantnom pravcu .....
Pitanje za Glitt:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Glitter

Samo sa plavusom Kejt. Ali su svi prijatelji znali i prikrivali

Glitter

Ja sam na trecoj druge sezone. Vrh je.

anelore

Ja da za lako opustanje uz peglanje preporucim Njuskalo, rusku seriju koja se emituje na RTS2 radnim danima  - vrhunska produkcija, jednostavna ideja - hemicar sa istancanim njuhom je savetnik posebne policijske sluzbe, zapleti i raspleti su kao u Castle ili Elementary, bas mi je osvezavajuce da slusam ruski u takvoj seriji.
Solidna je i ova svedska Plima koja ide vikendom.
Uopste uzev, dosta se popravio serijski program RTS u poslednjih 12 meseci, bas ima sta da se gleda od serijskog programa na 2. kanalu.
Prvi je i dalje rezervisan za Pavica i Bajica  :crazy:

Zumbulica

Quote from: Glitter on September 24, 2017, 08:58:18 PM
Samo sa plavusom Kejt. Ali su svi prijatelji znali i prikrivali
Aha, malo mi je ostalo nejasno da li je imao aferu i sa Anom, komsinicom .....
Za potencijalno zainteresovane da kazem da je zestoka serija o prevari i mnogim vrlo interesantnim pitanjima vezanim za prevaru.
Anelore, hvala, bas cu da pogledam .....

Glitter

Tek ces da vidis drugu sezonu.
Bas se lepo vide slojevi licnosti i kako se ponasamo kada neko drugi izvuce ono najgore iz nas. Neko bi rekao dr forest zrela zena doktorka. A u stvari i jeste ali je cela ta situacija pretvorila u frustriranu tinejdzerku

aleks

Quote from: anelore on September 24, 2017, 09:03:48 PM
Ja da za lako opustanje uz peglanje preporucim Njuskalo, rusku seriju koja se emituje na RTS2 radnim danima  - vrhunska produkcija, jednostavna ideja - hemicar sa istancanim njuhom je savetnik posebne policijske sluzbe, zapleti i raspleti su kao u Castle ili Elementary, bas mi je osvezavajuce da slusam ruski u takvoj seriji.
Solidna je i ova svedska Plima koja ide vikendom.
Uopste uzev, dosta se popravio serijski program RTS u poslednjih 12 meseci, bas ima sta da se gleda od serijskog programa na 2. kanalu.
Prvi je i dalje rezervisan za Pavica i Bajica  :crazy:

E I ja gledam Njuskala mada neredovno, naravno. Svidja mi se, to ne moram na naglasavam :lol:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

maxic

Ja sinoc odgledala dvije ove Glitterkine doktorke.... svidja nam se. Taman je P home sick danas, pa mozda jos neku odgledamo
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Glitter

Imam jos jednu preporuku. Za sada deluje ok
Chance u glavnoj ulozi Hugh Laurie. On je odlican igra neuropsihijatra. Serija je malo creepy ali ok