Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

Ja bih mogla sledece Divorce (sa Sarom Dzesikom Parker) kad sam vec u problematici  :girl_haha:
Trazila sam i Call the midwife ....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Glitter

Divorce mi je posle Dr Forest potpuno nakaradna :lol:

Zumbulica

Zumbulica

Doduse, kad je ona u pitanju, mogu da pretpostavim  :lol:.... ali ucinilo mi se da je negde pisalo da je ozbiljno odglumila, mozda  :think: :lol:

maxic

P otisao na posao, tamo slusao kraj 2. jer je zaspao, pa ili se dobro pravi naivan ili stvarno jes'  ili previse SciFi serija,ne znam, ali pita me , da li ja mislim da je muz podvojena licnost, posto on ne zna kako bi ga objasnio. Lol ....
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Glitter

nije podvojena licnost, vrlo je normalna licnost :lol:

SJP je glumatala kao u sex i grad :lol:

Zumbulica

Quote from: Glitter on September 25, 2017, 07:41:19 PM

SJP je glumatala kao u sex i grad :lol:
Joj, ne mogu to  :lol:

Cini mi se da ja kapiram muza, moguce je voleti dve osobe, dva zivota, a u nekom trenutku se nasao u nekom "procepu" gde je malo izgubio samopouzdanje, plus varnica, izazov .....

Zumbulica

Svejedno, zivog bih ga odrala  :lol: :lol:

Dacko

Glitter

Quote from: Zumbulica on September 25, 2017, 08:24:07 PM
Joj, ne mogu to  :lol:

Cini mi se da ja kapiram muza, moguce je voleti dve osobe, dva zivota, a u nekom trenutku se nasao u nekom "procepu" gde je malo izgubio samopouzdanje, plus varnica, izazov .....
pa da, bas to, ali, meni je najupecatljiviji bio onaj dijalog izmedju nje i advokata u baru, kada joj kaze da zena hoce sve i kucu i decu i pare i da mu skine kozu sa ledja i sve to dobije i ponizi ga kao sto je on ponizio nju, ali da je to kratkotrajna pobeda jer se muz vrati posle par godina, bolji posao, vise para , nova zena, mozda deca a bivsa pocne da se davi pod obavezama i decom i nemogucnoscu da upozna nekog novog i tu onda postane jako ljuta...

Zumbulica

Quote from: Glitter on September 25, 2017, 08:49:30 PM
pa da, bas to, ali, meni je najupecatljiviji bio onaj dijalog izmedju nje i advokata u baru, kada joj kaze da zena hoce sve i kucu i decu i pare i da mu skine kozu sa ledja i sve to dobije i ponizi ga kao sto je on ponizio nju, ali da je to kratkotrajna pobeda jer se muz vrati posle par godina, bolji posao, vise para , nova zena, mozda deca a bivsa pocne da se davi pod obavezama i decom i nemogucnoscu da upozna nekog novog i tu onda postane jako ljuta...
Jeste, secam se tog dijaloga.
Ali shvatam da se sve zapravo svodi na snagu karaktera, obostrano postenje i ljubav da bi sve imalo smisla.....
A opet mi se cini da razumem i zensku i musku prevaru, iako su potpuno razlicito motivisane .....
Jedino sto ne razumem jeste tolerisanje i zivot sa istom. Mada sam svasta u zivotu videla i cula mnoge validne argumente i za to .....

Glitter

jedini momenat kada sam je kapirala i razumela njenu reakciju je kada ona zna i pita ga i on je slaze po treci put, e to shvatam skroz

Zumbulica

Da, to je najgore ....

vrana

Zumbulice, koliko sezona DA si odgledala? Ja sam prestala da gledam u nekom trenutku, ne znam kom. Sto rece Lani, prestala sam kad su mi pobili sve omiljene likove  :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

gleda mi se svasta od toga sto ste pomenule, i taj divorce i taj hju lori kao psihijatar
steta sto nemam vremena cak ni za GA, a kamoli za nesto vise
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.