Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

moma

Nasla sam neku seriju McMafia

Nanny Ogg

Jao, vas dve, što me mamkate s tim Vikinzima  :girl_haha: :girl_haha:

Ja imam da preporučim ovo http://www.imdb.com/title/tt6467482/?ref_=nv_sr_1

Tipična za ono što ovih dana rado gledam - evropska krimi priča, sjajna režija i fotografija, zanimljivi likovi, ima i rupa u priči ali celokupna atmosfera je ok, a ima i samo 6 epizoda pa se lako bindžuje  :lol:

Ajte zene, ne dram'te

Lani

Nanny, pogledaću jednom trejlere za sve te krimi serije koje gledaš, pa moram makar jednu odgledati. :girl_haha:

edit: Evo setila sam se, The Sinner sam gledala zahvaljujući tebi.  :kiss1:

Vilo, super vi napredujete. Još malo pa ćemo moći da komentarišemo. :clap: :turpija:
Rolo mi je bukvalno od prve epizode :bad: Ima i gorih od njega u seriji svakako, ali on je ipak posebna kategorija smrada.

Glitter

Stiv je odusevljen Britanniom
Ja pogledala epizodu sinoc stvarno su odlicno uradili

Istorijski mislim sa je druga invazija Rimljana na ostrvo

Vila

Rolo mi nije bio posebno simpatičan ni ranije, ali kad je pobio svoje ljude onako, pa baš je govno odvratno :bad:

Meni je Floki jedan od omiljenih, koliko je lud a dosledan, neverovatno... Jedino mi je teško da mu oprostim Athelstana, ali i to je uradio jer je dosledan....
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

disco2000

A vidis, mene Rolo i Floki nerviraju, te volim Ragnara, te ne volim ga, te sad ga pratim, sad ga miniram... Mogu da mu pljunu pod prozor (sa Travisom na bilbordu :lol: ). Rolova cica iz Frankije je super :rofl:
Lani, kaskam sa 5.sezonom...

Lani

Quote from: Vila on January 25, 2018, 04:02:46 PM
Rolo mi nije bio posebno simpatičan ni ranije, ali kad je pobio svoje ljude onako, pa baš je govno odvratno :bad:

Meni je Floki jedan od omiljenih, koliko je lud a dosledan, neverovatno... Jedino mi je teško da mu oprostim Athelstana, ali i to je uradio jer je dosledan....

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

disco2000

Sve prave su ljubavi... tužne :rofl:

Lani

Kako kaže Slavko Štimac, lamur est teribl.  :rofl:

Zumbulica

Nastavila sam Peaky Blinderse, ostala mi je 4 sezona. Daleko je nadmasila moja ocekivanja, zapravo je vrlo inteligentno sve uradjeno. U jednom trenutku sam navijala da izabere Mej ali mi je jasno zasto je izabrao Grejs. Rusi su mi se smucili  :lol: Muzika je fenomenalna ...... I naravno, Tom Hardi, ne znam kako bih ga opisala  :crazy:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

disco2000

Nema tih reči... te pogledajte Mad Max: Fury Road iz 2015. sa njim i Šarliz... odličan film...

http://www.imdb.com/title/tt1392190/?ref_=nv_sr_2

Lani

Peaky blinders je odlična serija, još sam pod utiskom.
4. sezona je super Zumbi, Rusi su i meni :girl_wacko:
Grejs mi je od prve sezone bila bljaks. Ona glumica je očajna :hm:, uopšte mi nije jasno bilo čime je pridobila Tomija, a i onog matorog pa da svi tako lude za njom, fam fatal a ovamo obična kuvana noga. Personality kao četka za kosu.  :lol: ;D Ja bolje glumim od nje.
Ala ocrnih ženu.  :lol:

Nanny Ogg

Quote from: disco2000 on January 26, 2018, 09:15:26 AM
Nema tih reči... te pogledajte Mad Max: Fury Road iz 2015. sa njim i Šarliz... odličan film...

http://www.imdb.com/title/tt1392190/?ref_=nv_sr_2

Saglasna. Treba ga gledati, čak i ko nije ljubitelj žanra, stvarno dobar

Ajte zene, ne dram'te

anelore

Tom Hardi je mljac.
Mi nismo odgledali IV sezonu Peaky Blinders, eto to bismo bas mogli da krenemo da bindzujemo.
I meni je Grejs kao kuvana noga, ali onda se setim one glumice iz druge sezone True Detective na koju ova podseca, pa vidim da je ova puna zivota i energije  :lol:A Tomi Selbi je povremeno takav da ti se srce slomi.

Zumbulica

Da, kao kuvana noga  :lol: posebno u delu sa vencanjem, kakva je ono kosa, totalno mrtvilo..... Ali mi je na trenutke bila i ocaravajuce lepa, na kraju prve sezone i na onom balu kad su je upucali.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....