Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

Kasnis sa Fosterkom :lol:
obavezno pogledaj obe sezone :good:

ja sam sinoc pocela opet Mad Men, u stvari gledala sam ih davno na tv kad koju uhvatim, i moram priznati da sa vremenske distance Don Draper ima neki slab glasic, bas ga se nekako secam muzevnijeg :lol:

Disco gledas li X Files?

moma

Ups, ne sjecam se da smo je spominjali. Slucajno sam naletjela na nju.

moma

Glitter

disco2000

Quote from: Glitter on February 07, 2018, 02:24:17 PM
Kasnis sa Fosterkom :lol:
obavezno pogledaj obe sezone :good:

ja sam sinoc pocela opet Mad Men, u stvari gledala sam ih davno na tv kad koju uhvatim, i moram priznati da sa vremenske distance Don Draper ima neki slab glasic, bas ga se nekako secam muzevnijeg :lol:

Disco gledas li X Files?
Trenutno su mi ograničeni vremenski i metalni resursi, te sam sve kapacitete usredsredila na Twin Peaks :lol:

Glitter

:rofl: :rofl: :rofl:

samo cu ti reci da  u prvoj epizodi Skali u komi a njen hipotalamus salje poruke morzeovom azbukom :lol:

disco2000

Ne čudi me imajući u vidu tupav kraj posledenje sezone :crazy: No, šta se mora, biće odgledano :pioneer:

Zumbulica

Ja gledam The Fall, super je u stvari  :good:
Starije dete mi rece da je glavni glumac i glavni glumac u Pedeset nijansi sive  :crazy: Tako da sam pogledala prvih pet minuta filma :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

moma

Quote from: Glitter on February 08, 2018, 07:54:40 AM
Dobra je?
Da, bas mi se svidjela. Kad si ti rekla da kasnim, pogledala sam kad ste je spominjali, sto je bilo skoro, pa mi nije jasno kako sam je preskocila.
I dalje stojim pri tome da bi trebalo zabraniti sezone serija. :D Useru svaki put. Pretjeraju sa svakom idejom.

Glitter

Quote from: Zumbulica on February 08, 2018, 10:36:31 AM
Ja gledam The Fall, super je u stvari  :good:
Starije dete mi rece da je glavni glumac i glavni glumac u Pedeset nijansi sive  :crazy: Tako da sam pogledala prvih pet minuta filma :lol:
Dzejmi Dornan?

On je bio i serif i once upon a time i super je kolega Skot
ne znam sta mu bi sa 50sog

Zumbulica

Aha, on. Odlican je glumac. A u The Fall je serijski ubica, dominator, davitelj, mucitelj, vezuje zrtve ..... stvarno cudan izbor za 50 nijansi  :lol: Ma, moram da pogledam film  :lol:

Glitter

jao nemoj :lol:
ja sam gledala prvi film i gledala sam ga sigurno 4 sata (pauza pa kafa pa voda itd)
i dominantan osecaj mi je bio da nemam pojma zasto sam im dala toliko vremena zivota :lol:

i neko jutro on u jutarnjem programu gost pa pustali trejler za prvi film pa drugi pa treci, meni onaj prvi film potpuna nepoznanica, niceg se ne secam :lol:

Lani

Meni su nešto antipatični i on i Gillian, nešto me zbog njih dvoje odbija ta serija. :think:

A inače, uopšte mi se ne sviđa smer u kom se kreće radnja u drugoj sezoni BC.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Zumbulica

Quote from: Lani on February 08, 2018, 01:22:10 PM
Meni su nešto antipatični i on i Gillian, nešto me zbog njih dvoje odbija ta serija. :think:

A inače, uopšte mi se ne sviđa smer u kom se kreće radnja u drugoj sezoni BC.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Jao, i meni, posebno Gillian, a on mi nema ni s od seksipila  :crazy:
Za BC - koliko se secam, druga sezona je bas takva .... mnogo nekih obrta.

Glit  :lol:
I Jelena me odgovara od gledanja filma, kaze da nije vredan ni dva minuta vremena. Ipak, ona je odgledala sa drugaricom  :lol:
Inace, shvatila sam zasto ga nisam ranije gledala/citala, plasim se da ce da mi se svidi  :lol: :lol:  Ako se to desi, obecavam, priznacu posteno  :lol: :lol:

Glitter

nema sanse da ti se svidi evo odmah ti kazem, ali gledaj, sto da ja budem jedina koja priznaje da ga je pogledala :lol: