Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

emge

Ja sam pogledala prvu epizodu, na RTS - evo nastavljam, obećavam :)

anelore

Disco, evo i ja pokusavam, ali mi nesto ne ide - prvo, zato sto sam preumorna pa zaspim cim legnem i gledam u nesto duze od 5 minuta, i drugo, zato sto je stvarno pravi Lincovski pristup, koji mi sad ne lezi u ovom stanju svesti.

Zumbulica

Ja gledam Viasat history imaju svasta interesantno ..... izmedju ostalog Wolf Hall, nedeljom u 20h. Odlicno je odradjena serija  :good: Knjigu jos nisam procitala  :-[ ali racunam da nece mnogo da smeta redosled serija-knjiga  :)
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

disco2000

... nego, znate li da se nastavljaju novi Vil i Grejs? :rofl:

Vila

Evo završih Altered carbon sinoć, i meni je bila sjajna, doduše sa neočekivanim obrtima :girl_haha:
Disco, Lani, sad pričajte :rofl: u spojlerima, of course, zbog drugarica :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

:-X

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

disco2000

linga

Mi smo konacno shvatili da imamo EOn, pa se ostrim da gledam svasta, kad uhvatim vremena. Pocela sam Sluskinjinu pricu, 2 epizode sam tek uspela da odgledam.

Vila

Quote from: Lani on March 22, 2018, 09:48:48 AM
:-X

Quote from: disco2000 on March 22, 2018, 09:56:32 AM

:rofl: :rofl: čekam :-X
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Zumbulica

anelore

moma

Gledala sam Divorce i svakakvih nekih sladunjavih serija. Treba mi sad neki dobar krimic ponovo.

Zumbulica

Quote from: anelore on March 30, 2018, 10:55:10 PM
Zumbi, divota.
Ja mnogo volim http://www.channel4.com/programmes/grand-designs
Super  :clap: hvala za predlog  :kiss1:
Tek sam nedavno otkrila da mogu da bindzujem serije tog tipa umesto da cekam da mi se ponude na teveu  :lol:

Vila

Zumbi, mi smo baš pre neki dan gledali Extraordinary homes, kakva milina :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina