Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

Vratice se... :girl_sigh: :lol:
Ajd, javi kad pogledas malo Eve...

Lani

disco2000

Znam da je u sept, ali ovo drugo nisam znala :)

Zumbulica

Ja sam juče počela How to Get Away with Murder, ostala sam do 4 jutros  :-[ :shout:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

Quote from: Zumbulica on August 02, 2018, 08:47:36 AM
Ja sam juče počela How to Get Away with Murder, ostala sam do 4 jutros  :-[ :shout:
Jel gledao neko? Ja se uvek sa zakašnjenjem uključujem  :lol:  :-[
Uglavnom, GA sam gledala, nekoliko onih prvih sezona odavno dok nisu bili na steroidima  :lol:
Skandal mi nije delovao interesantno, mozda ipak pogledam .....

How to get away with murder - dinamično, inteligentno, neverovatan zaplet ali su vrlo brzo jako zavrteli i preterali. Glavna priča prilično dobra, sporedne priče na nivou senzacionalističkih naslova iz srpske štampe, plus plitke  :crazy: I ko gleda onoliki seks, posebno gey seks  :crazy: :lol:

Negde sam na početku druge sezone, moguće je da cu uskoro reći "ajde dosta više"  :lol: :lol: :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Dacko

Gledala sam ja, i to i Skandal, mada za ovo drugo žali bože vremena za poslednje sezone, tad je sve postalo preterano glupo i nategnuto, plus je glavna glumica sve afektiranija kako sezone odmiču, ali do treće ili četvrte lepo sam se zabavljala. Meni u stvari kad hoću da se opustim najviše prijaju te serije koje nemaju veze s pravim životom nego su samo zabavne u svojoj uvrnutosti, kao Očajne domaćice ili one Služavke, zaboravih koji pridev imaju, dopadala mi se i The Catch, na primer, dok mi u serijama koje pretenduju da budu realistične češće nešto smeta i sto rupa nađem, kao u Doktorki Foster, na primer.

disco2000

Devious, devious :lol:

anelore

Ja nisam odgledala ni prvu sezonu How to Get Away with Murder, nesto mi nije prijalo. Nisam gledala ni Skandal. Kod Dr Foster mi je bilo mnogo neobicno sto glavna glumica jako lici na moju bivsu koleginicu, pa sam setala izmedju utiska o seriji i razmisljanja o tome da li bi se ta moja bivsa koleginica ikad tako ponasala.
Mi trenutno pratimo Ostre predmete na HBO, meni se izvorni roman dopao, serija ima tu istu mracnu, sporu, lepljivu i creepy atmosferu, ali uopste nisam sigurna kako je dozivljavaju i prate ovi koji nisu citali roman.
Odgledali smo i CB Strike, po krimicima JK Rowling, nije lose, isto je onako sporo, noir, vrlo britanski, ali ne na uzbudljivo ludi nacin Serloka, vec na neki nacin britanskih krimi drama, koje gledas i opustis se.
Na PIckboxy takodje smo odgledali 3 od 4 epizode nove ekranizacije romana Agate Kristi  Ordeal by Innocence. Odlicna glumacka postava, i reziserka koja je, mislim, vec rezirala novih 10 malih crnaca. Sjajna kamera, veoma mracna i zloslutna atmosfera, mnogo mracnija nego u ranijim epizodama Poaroa i Mis Marpl. MOzda nije moralo da se rastegne na 4 epizode, ali je dobro.

Vila

Taj CB Strike ću obavezno gledati onda, mm i ja baš volimo britanske krimi drame :girl_in_love:
Da li je to sa Netflixa, ili sa nekog drugog mesta?
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

disco2000

Gledajte Killing Eve, onda.

Vila

hvala na preporuci, hoćemo :kiss1:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

anelore

Vilo, mi smo gledali na HBO Go.
Killing Eve odgledali 1. epizodu pre 10 dana, do druge još nismo stigli...

Lani

Znam  :girl_in_love:, meni nešto novembar u glavi. Na vreme onda da se pripremim i odlgedam ponovo prve dve sezone. ;D

I novi Outlander mi je u novembru. :girl_in_love:

Nanny Ogg

I ja sam svojevremeno slatko izbindzovala How to get away...jes da mnogo preteruju na mnogo nivoa, al je nevidjeno zabavno.
Gay sex mi nije smetao  :lol:

Ajte zene, ne dram'te