Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Vila

Quote from: Lani on October 16, 2018, 02:18:50 PM
:lol:

Nije ni čudo onda što je Kler posrnula.  :lol:
Nema te koja ne bi posrnula :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

vrana

The crown je dosadan
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Vila

Jeste malo dosadan :girl_haha: ali ja sam ipak odgledala, baš me je zanimalo kakav joj je život bio sa svim tim obavezama i ograničenjima. Mislim da mi je sad malo jasnije zašto je ona tako uštogljena i nezgodna
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Meni je druga sezona dosadna, prva mi je bila OK.

disco2000

Lani, jesi li cula za Iron Fist i Luke Cage s03?

anelore

Quote from: Zumbulica on October 15, 2018, 11:41:56 PM
Naleteh danas na HBO na ovo https://www.imdb.com/title/tt5099020/
Mislila sam da je film ali je serija, madjarska, prilično intrigantna .....
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Ozark sam ostavila za kasnije, a sad gledam https://www.imdb.com/title/tt2701582/ čini mi se da je Anelore jednom preporučivala  :think:
Uglavnom, svidja mi se  :good: siva, britanska, zapleti inteligentni i interesantni, malo previše isforsirano enigmatski ali ok. Samo što ne znam odakle sam počela  :lol: gledam na nekom tv kanalu, Epic drama ......
Jeste Epic. Drago mi je da ti ae sviđa  :clap: I super su gkumca našli, možeš da zamiališ kako stari u glumca koji je igrao Morsa. Ssamo je ovaj mladi ipak bolji frajer

Lani

Quote from: disco2000 on October 20, 2018, 10:04:52 PM
Lani, jesi li cula za Iron Fist i Luke Cage s03?

Jesam. Za IF i nisam iznenađena ali jesam za LC. :sissyfight:
Samo da ne diraju DD i TP.  :nokti2:

disco2000

... i JJ :nokti2:
Ali, samo ne TP... :nokti2:
:nokti2:
:nokti2:

Lani

JJ mi je OK, ali recimo više volim LC... Baš bezveze.

disco2000

Iskreno, ne razumem zasto, nisu bile krs serije...

Lani

Meni je 2. sezona IF bila ubitačno dosadna, par puta sam zaspala usred epizoda.
Mislim, jeste bilo veče ali nisam bila baš tooliko umorna. ;D Koliko su svi pljuvali prvu sezonu, ona mi je još bila i kudikamo bolja i gledljivija, barem je bio onaj ludi Harold, pa Hand, pa svašta nešto.

DD još nisam počela, zabranio mi mm da gledam bez njega a nije tu ceo vikend. :sissyfight:

disco2000

... pa, dobro, ali nije za otkazivanje :lol: Meni bar nije :lol:

Lani

Nije ni meni, ja ne bih ni IF otkazala, i nastavila bih da gledam i pored dosadnoće, ali ne pitam se ja avaj. :ljut:

Kad smo kod otkazivanja, ja se brinem za The Good Place. :nokti2: Emituje se na NBC-u četvrtkom pa onda odmah na Netflixu petkom mogu da gledam tu novu epizodu, slaba je gledanost po onim njihovim merenjima, a tek se zahuktava radnja. Samo da mi oni preteknu.

disco2000

Lani

Fenomenalan. Bio mi je odličan beg od stvarnosti prošle nedelje. :(
Sad ne mogu da izdvojim koja sezona mi je najbolja. Tebi?