Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

Quote from: moma on March 06, 2021, 11:25:08 PM
završila sam je
Oduševljena sam
Iako je  :rupa:
Daa, rasplet je nevidjeno dobar  :crazy:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

moma

Opet mini serija Cheat :D nije loša, osim što ću da se približim nekoj od sličnih junakinja ovih dana. :rofl:

Zumbulica

Jaoo  :lol: juce mi opet bila sestra i poćele smo da gledamo Nevine laži, ja sam vec gledala. Naterala me sve da joj spojlujem  :lol: Eno je na poslu, jedva izdrzava da ne ode kući da odgleda do kraja  :lol: :lol: :lol:

moma

čekam sledeći prijedlog

Zumbulica

Momo, ako si propustila gledaj Succession iliti Naslednici  :good:

moma

Čini mi se da sam jednom počela prvu epizodu, pa mi nije leglo, no pokušaću ponovo. Sad sam počela Manifest.

Vila

Odgledali smo na Netflixu "Barbaren", nemačku seriju o Rimljanima i Germanima. Prva sezona, 6 epizoda - odlično urađeno, pričaju na nemačkom i latinskom :girl_haha:
Ovo ko je voleo Vikinge :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Super je, ja sam je baš nedavno preporučivala.  :)

Vila

A zato je meni bilo poznato kad smo gledali na Netflixu šta ćemo :ok:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Mi počeli nedavno True detective, Bože mili, skoro ništa dosadnije nisam gledala.  :rofl:  :wall:
Iako ima sve što ja volim, ubistva, misteriju, glavnog detektiva mrguda sa hiljadu problema, dark American South vajb, glumce koje volim... već drugi put mi se dešava da zaspim usred 3. epizode, razmišljam da li da je pustim i treći put ili je to definitivno znak da treba da produžim dalje. :girl_haha: Šteta.

U međuvremenu smo počeli i Sons of anarchy, iako sam rekla sebi da neću više serije sa milion sezona i bilion epizoda, ali zasad je super, pa koliko izdržim.

stacka

Uh, meni je True Detective fenomenalna bila, mrtva trka izmedju prve i trece sezone, druga mi je bila bas bzvz.
Daj joj sansu jos jednom  :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Mirka

Ja ništa ne stižem  :shout:
A počela sam, tek sad, da gledam Westworld.  Odgledala prvi serijal, započela drugi i tu stala. Pustim povremeno, ali sam toliko premorena da zaspim nakon pet minuta.
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Zumbulica

True detective je I meni bila daleko ispod očekivanja Lani. Mislim da mi je treca sezona bila najbolja mada je bila slabije ocenjena od prve dve.

Zumbulica

Kakva je treca sezona Sinnera?

disco2000

Volim TD. Fargo je neprevazidjen.

E, dobra su Deca sa kolodvora Zoo...