Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Vila

DakleM, da ne skidamo.... Ima sad gomila serija i filmova online, ne moraju ni da se skidaju, lepotaaa :D
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

prevodilica

ima li odaklen da se vidi S06 20 GA? (ako je ko razumeo moje skraćnice, znaće i odgovor :lol:)

janavi

biće :mrgreen:

Grey's Anatomy    S06E20    "Hook, Line and Sinner"    
20 days

Fri 2010-04-30  03:00
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

prevodilica

di si to vidla (spojler, pp trep, trep...)
to je 3 a.m. ili p.m. ...ih u pm, hoću da stavim da se kupuje da mi večeras pravi društvo  :turpija:

janavi

kako bre večeras da ti pravi društvo, kad je tek za 20 dana
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

maripoza

Ne mere veceras, prevodilice. Kao sto ti Jana rece, tek 30. aprila je sledeca epizoda:  http://www.tvcountdown.com/?c15=1

edit: Preduhitri me ova bodljikava, ko na trkama da je.  :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

janavi

Quote from: maripoza on April 09, 2010, 08:49:28 PM
edit: Preduhitri me ova bodljikava, ko na trkama da je.  :lol:

prevodilica

znači, čitam da su u 6 serijalu planirali 24 epizode...koje će nam davati na kašičicu tamo negde do Božića  :hm: :crycry:

Lani

Jaao na Fox Life ona grozna epizoda Private Practice sa vađenjem bebe.  :nokti2: :nesvest:

Xe

Quote from: Lani on April 12, 2010, 10:51:34 PM
Jaao na Fox Life ona grozna epizoda Private Practice sa vađenjem bebe.  :nokti2: :nesvest:
Bolje skini Mucke pa gledaj, ostavi se tih ginekolosko-akuserskih serija  :flower:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

Kakav završetak III sezone Criminal minds, na Foxu :nesvest: A ja potpuno nepripremljena, tek sad skidam 1. epizodu IV :burko:
Janko 23.7.2002.

Lani

Eksplozivan baš.  :crazy:
Xe, bih ja ali izašle mi Mućke vala na nos.  :girl_haha:

AnaK

I zamisli da se celo leto pitaš čiji je ono bio  :blink: :rofl:
Janko 23.7.2002.

Lani

emge

Lani, ne izvadiše bebu sinoć. Valjda će u sledećoj :crazy:

Ja čekam Housa i FF :) House je valjda sinoć bio, samo još da se skine i da ga oni momci prevedu :D