Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

stacka

Marty, na cemu si? :ces: :lol: :lol: :lol: :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Dusica

Je'l Marty da te pitam, ja sam gledala taj Lost mozda pola prve sezone...da li su oni jos uvek na ostrvu ili su se izbavili odande? :)

stacka

Quote from: Dusica on May 25, 2009, 05:43:45 PM
Je'l Marty da te pitam, ja sam gledala taj Lost mozda pola prve sezone...da li su oni jos uvek na ostrvu ili su se izbavili odande? :)

:lol: Carice :lol:

Ja sam ipak sampion, pitala sam Marty nakon polovine prve ili druge sezone sta njih to juri po ostrvu :rofl:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

NenaS

Quote from: Marty Maraskino on May 25, 2009, 05:35:02 PM
Malo je tunjava ova poslednja :-X bas me smorila..
Prvo ovaj Dzejkob ::) sad je odjednom on neka faca koja ih je sve obilazila, vrbovala, podrzavala, ma daaaj vise :lol: Prvo Ben, pa Ricard, pa Charles, pa sad ovaj plavi :pleasantry:
A one dve samo menjaju misljenje, te da sprece Dzeka da ne pomru svi, te podrzati Dzeka jer je prava stvar, naprasno promenile misljenje, te idi Dzek sam (live together, die alone), odjednom ga spasavaju, baci Dzek, za'ebo si se ili nisi, tralala :d_good_luck:
Sojer tunjav, Kejt slinava, Dzek bi bio krvaviji i modriji da je kroz moje ruke prosao, Sajid ah nema mi spasa, jedino je Majls ok... i Ben, naravno, Ben je faca, ali konacno neko njega da iskoristi... samo ko? Lok je mrtav, aaaa :wall:
E, da, Rouz i Bernard :shout: :shout: :shout:
Retko losa epizoda, jos finale... :-\

A sad je vreme za novi tiker do januara :-[

:ces:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

disco2000

Dusice, prvo su kukali i kopali na sve nacine da pobegnu. Onda su pobegli, pa su kukali da se vrate :lol: sad hoce da izginu :fool:
stacka, pitala si posle prve ili druge epizode :rofl:

NenoS, ne kapiram :ces: Jedino ako je trebalo da stavim
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
:wall:

stacka

Quote from: Marty Maraskino on May 25, 2009, 07:14:09 PM

Nisam valjda? :-[
Qq, dakle bas sam radoznala :rofl:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

lilit_depp

Quote from: Marty Maraskino on May 25, 2009, 05:35:02 PM
Malo je tunjava ova poslednja :-X bas me smorila..
Prvo ovaj Dzejkob ::) sad je odjednom on neka faca koja ih je sve obilazila, vrbovala, podrzavala, ma daaaj vise :lol: Prvo Ben, pa Ricard, pa Charles, pa sad ovaj plavi :pleasantry:
A one dve samo menjaju misljenje, te da sprece Dzeka da ne pomru svi, te podrzati Dzeka jer je prava stvar, naprasno promenile misljenje, te idi Dzek sam (live together, die alone), odjednom ga spasavaju, baci Dzek, za'ebo si se ili nisi, tralala :d_good_luck:
Sojer tunjav, Kejt slinava, Dzek bi bio krvaviji i modriji da je kroz moje ruke prosao, Sajid ah nema mi spasa, jedino je Majls ok... i Ben, naravno, Ben je faca, ali konacno neko njega da iskoristi... samo ko? Lok je mrtav, aaaa :wall:
E, da, Rouz i Bernard :shout: :shout: :shout:
Retko losa epizoda, jos finale... :-\

A sad je vreme za novi tiker do januara :-[

potpis!!!
:lol:

plus, onu dvojicu smaraca (dzejkob i drugar) sam dozivela "religijiski" i tek me to iznerviralo. a kukavni sojer, aaaaaaaa.  :rofl:
sad cemo sve koji su umrli tokom ovih 5 sezona opet da vidimo u novoj sezoni.  :turpija:
L, L, K

Despina

Quote from: stacka on May 25, 2009, 05:44:57 PM
:lol: Carice :lol:

Ja sam ipak sampion, pitala sam Marty nakon polovine prve ili druge sezone sta njih to juri po ostrvu :rofl:
:lol:
A dzejkob i drugar kao vjecna borba dobra i zla :lol:
crno/bijeli svijet :lol:
I sad nakon pucanja ce biti puj pike ne vazi, svi mrtvi ustali :lol:
A, L, S

Despina

Izgleda da plaho volim zeleno :rofl:kakav mi je post
A, L, S

Nevenche

mene su i lost i heroji i prison break opasno smorili, posle 2 sezone. najvise zbog toga sto se sve pretvorilo u spasavanje sveta, a scenaristima ponestaje maste, a  samo stancuju epizode. neka bude kao copuling ili sledge hammer - 2,3 sezone, ali barem znas sta gledas.

NenaS

Quote from: Marty Maraskino on May 25, 2009, 07:14:09 PM
Dusice, prvo su kukali i kopali na sve nacine da pobegnu. Onda su pobegli, pa su kukali da se vrate :lol: sad hoce da izginu :fool:

NenoS, ne kapiram :ces: Jedino ako je trebalo da stavim
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
:wall:

:rofl: Ne nego se glupaca nije vratila par postova iznad pa nisam odmah ukapirala o kojoj seriji pricas - likovi mi bili totalno nepoznati..A kad sam ukapirala, bilo me sramota - al nisam promenila, sorry... :-[
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Xe

Vidim da Prison Break ima neke dodatne dve epizodLe, pa ako ima zainteresovanih...
Moje serije jos uvek idu  :clap: :clap: :clap: UPravo skidam novu epizodu Mediuma, a i Mentalist se jos uvek prikazuje  :clap:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

MissL

O'Mali mi opasno ide na zivce
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

moki

Quote from: MissL on May 26, 2009, 02:37:19 PM
O'Mali mi opasno ide na zivce
jel zbog jucerasnje epizode?
Mia   27.02.2008.
Filip  11.03.2009.