Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

Futurama je fenomenalna :clap: kao i IT crowd, odlicne nove sezone!!!

Nego... jel' je gledao ko Pacifik?

janavi

dobih preporuku za seiju Sherlock
tek počela
S01E01

cool new Sherlock Holmes and Watson, set in modern London, using GPS, internet etc :)

stavih da se kupuje
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

MissL

volim Sherlocka, nek je i moderan :girl_haha:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Vila

"Naredila" mužu da skine danas 1/2 sezone serije Caprica.  To je spin off, tačnije prequel  Battlestar Galactica, najbolje SF serije ever. Radnja je smeštena na jednu od planeta 12 kolonija, glavni likovi su otac Bila Adame i naučnik koji je smislio Cylonce. Seriju definišu kao "beginning of the end" :)
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

DekiTaja

Quote from: Vila on July 27, 2010, 10:43:54 AM
"Naredila" mužu da skine danas 1/2 sezone serije Caprica.  To je spin off, tačnije prequel  Battlestar Galactica, najbolje SF serije ever. Radnja je smeštena na jednu od planeta 12 kolonija, glavni likovi su otac Bila Adame i naučnik koji je smislio Cylonce. Seriju definišu kao "beginning of the end" :)
Evo jednog ne preterano lepog mišljenja o Kapriki...

Ja sam malo (mnogo) razočaran kako su završili BSG... pa sam se, kad sam video zbog čega su, do danas, po mom mišljenju, najbolju SF seriju tako završili, još više razočarao (možda sam mogao još neki zarez da stavim u ovu rečenicu :) ). Zato je Caprica za mene bila The End from the beginning... :)

Inače, sasvim mi je bilo dovoljno da odgledam samo prvu epizodu... zbog nekih objašnjenja vezanih za BSG. Gledanje svih ostalih mi je baš bilo smorno i nekorisno...

Sve ovo pričam samo da se ne razočaraš preterano ukoliko ti se ne dopadne serija, a volela si BSG.
Ukoliko ti se ipak svidi serija izvini na smetnji... :)

Vila

Hvala!
Ja sam bila sasvim zadovoljna završetkom BSG, nekako mi se uklapao u priču, bio je sasvim logičan.
I posebno mi je bilo drago što je nisu u nedogled produžavali dok imaju veliku gledanost, pa upropastili, već su snimili kompletnu, zaokruženu priču, i to je to.
Bolje je tako, pa onda prave lepo spin off :D Npr. Stargate - kad se svima smučio SG1, napravili Atlantis, pa sad lepo Universe, i tako.... ;D. Btw, ostale su nam još poslednje dve epizode Universe-a, šta ću posle do sledeće sezone :nokti2:

Nema ja preterana očekivanja od Kaprike, radujem se što ću je gledati, ali ako bude bzvz, nije strašno.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

lilit_depp

i mene kaprika smorila, odustala sam posle 3. epizode. ni erik stolc me nije pokolebao.  :rofl:
bsg zavrsena katastrofalno, ali opet 100x bolje nego lost.  :crycry: :crycry: :crycry:

novi serlok rules.
L, L, K

DekiTaja

Quote from: Lilit_Depp on July 28, 2010, 12:38:39 AM
bsg zavrsena katastrofalno, ali opet 100x bolje nego lost.  :crycry: :crycry: :crycry:
E stvarno... Nisam mogao da verujem kako su bezobrazno, do kraja, naduvavali priču i zagrevali atmosferu u Lost-u, da bi se izvukli sa onakvim krajem, bez trunke griže savesti...

Ako se i FlashForward bude razvijao u tom smeru, odustajem od SF žanra... Mnogo sam ja veliki emotivac da bi mi se neko tako igrao sa nervima... :D

Izgleda da
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
postaje univerzalno objašnjenje za sve najinteresantnije tripove u novijim SF seriijama. :)

BTW, ne proverih ranije postove, jel neko prati FlashForward? Ako da, dali vam se dopada?

Vila

Ako se divine force ne javlja nigde ranije u priči, onda je kraj gde se ona umeša krajnje glup, ali ako se bogovi pominju kao bitan faktor sve vreme, sasvim je logično da utiču na završetak.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Vila

Odgledasmo sinoć kraj sezone SGU, svinje, kao i obično napravili su strašan cliffhanger, ko će sad dočekati novu sezonu :nokti2:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

lilit_depp

Quote from: DekiTaja on July 28, 2010, 07:20:39 AM
E stvarno... Nisam mogao da verujem kako su bezobrazno, do kraja, naduvavali priču i zagrevali atmosferu u Lost-u, da bi se izvukli sa onakvim krajem, bez trunke griže savesti...

Ako se i FlashForward bude razvijao u tom smeru, odustajem od SF žanra... Mnogo sam ja veliki emotivac da bi mi se neko tako igrao sa nervima... :D

Izgleda da
postaje univerzalno objašnjenje za sve najinteresantnije tripove u novijim SF seriijama. :)

BTW, ne proverih ranije postove, jel neko prati FlashForward? Ako da, dali vam se dopada?

Prestala sam da gledam FF posle 10 epizoda...u jednom momentu su me smorili otezanjem. Možda se vratim jednom i odgledam sezonu do kraja.

Posle prespavane noći, shvatila sam da Šerloka moram da odgledam još jednom.
L, L, K

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Margarita

a jel sherloka ima jos negde, osim na netu?
ja trenutno gledam hausa na avali, kad stignem ranije kuci (mislim da je to 4. sezona), hausa 5. sezonu na fox life i hausa 6. sezonu na cd-u :lol:
ova na cd-u ima samo 18 epizoda, moram negde da trazim nastavak :rofl:

janavi

sherlock je tek počela serija S01E01
ima na BBC, al ne znam jel i kod nas :)