Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Margarita

lilit_depp

nema ga na srpskoj televiziji, tj. nema ga nigde (as far as i am aware :rofl:) osim na bbc-u. snimljene su 3 ili 4 epizode, al jutros mi rekose da je gledanost razbila i da ce sigurno snimati jos.
L, L, K

Despina

zar nije FF zavrsen, cini mi se da je pisalo kraj serije :crazy:
A, L, S

DekiTaja

Quote from: Despina on July 28, 2010, 05:55:38 PM
zar nije FF zavrsen, cini mi se da je pisalo kraj serije :crazy:
Ma jok...
Gotova je sezona.

Prvo su snimili 10 epizoda i nisu bili sigurni da li će nastaviti dalje. Dobili su dobre kritike i popriličnu gledanost, pa su snimili i drugi deo sezone...
Edit: Moram da priznam da sam se jako iznenadio i razočarao. Izgleda da su ipak rešili da ukinu seriju u Junu... bez obzira na sve pozitivnije kritike i brojnost fanova... :( Znači za sad: Neće biti druge sezone...

Usput. moram da se složim sa Lilit da su u prvih 10 epizoda su malo više odugovlačili, ali zato u preostalim epizodama sezone su se "uzeli u pamet". :)

maripoza

Odgledala sam ja FF. Najpre mi je serija obecavala, dopala mi se koncepcija, ali me je do kraja malo smorila. A posto su neke stvari ostavili nerazjasnjenim, a neke nove nagovestili u poslednjoj sceni (ko ima brzo oko, mozda je i uspeo da pohvata sve one flash-ove :lol:), uzevsi u obzir da je vise nece snimati, mogu slobodno da kazem da je totalni shit. :rofl:  Obecavala jeste, ali mislim da su mogli ipak bolje da je odrade. Pogotovo ako nisu znali hoce li uopste snimati nastavak.  :ljut:
Old enough to know better, but too young to care.

Despina

I ja odgledah, totalni smoritis za mene, mm se svidjela :girl_haha:
A, L, S

Xe

Meni se FF kao ideja dopao, nervirao me je od pocetka onaj Fajns, s glupavim preglumljivanjem svake scene  :crazy:
Zesce mi  je isao na zivce  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

Meni on uvek ide na živce :crazy:. Ne mogu da zamislim da ga gledam u nekoj serij, iz dana u dan.  :crazy:

Beatrix Kiddo

Jano, zainteresovala si me za Serloka. Jesi li kupovala na istom mjestu gdje i ostale serije?
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

AnaK

Jeste :) Ja moram da nađem engleski subtitl, baš mi je bio naporan početak za razumevanje.
Janko 23.7.2002.

janavi

Quote from: AnaK on July 30, 2010, 06:45:12 AM
Jeste :) Ja moram da nađem engleski subtitl, baš mi je bio naporan početak za razumevanje.
ja sam samo pojačala prilično, i bilo mi dobro :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Beatrix Kiddo

Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

lilit_depp

druga epizoda serloka je solidno smaracka.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
L, L, K

Vila

Gledali smo pilot i prvu epizodu Kaprike, nije loše. Videćemo kako će biti dalje...
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

lilit_depp

treca (i poslednja) epizoda sherlocka - rules!
L, L, K