Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Sorciere

Upravo se zavrsava The Apprentice (jedna od retkih stvari koje ne "kupujem").

U medjuvremenu sam u procesu "kupovine" Jonathan Creek 3. i 4. serijala (http://en.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Creek). Prva dva sam gledala na nekoj od nasih televizija i izuzetno mi je simpaticna serija.
Nina 23.04.2006.

Elanor

Quote from: Sorciere on June 07, 2009, 10:39:00 PM
Upravo se zavrsava The Apprentice (jedna od retkih stvari koje ne "kupujem").

yasmina. bas sam se iznenadila.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Sorciere

Quote from: Elanor on June 08, 2009, 12:15:33 AM
yasmina. bas sam se iznenadila.

I ja! Pretpostavljam da se Alan "vidi" u njoj. Poslednjih par nedelja je provejavalo to da ga poseca na njega...
Nina 23.04.2006.

MissL

Quote from: Sorciere on June 07, 2009, 10:39:00 PM
U medjuvremenu sam u procesu "kupovine" Jonathan Creek 3. i 4. serijala (http://en.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Creek). Prva dva sam gledala na nekoj od nasih televizija i izuzetno mi je simpaticna serija.
Sa onim simpaticnim likom koji glumi u Men Behaving Badly?  :love32: Jel' to ta?
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Nevenche

jeste! dzonatan je super serija! ja se spremam da preko leta obnovim gradivo!

Sorciere

Quote from: MissL on June 08, 2009, 09:30:12 AM
Sa onim simpaticnim likom koji glumi u Men Behaving Badly?  :love32: Jel' to ta?
Ta!  :)
Nina 23.04.2006.

MissL

Ja sam skroz zaboravila na tu seriju,
jedno vreme je isla na nekom nasem kanalu, ali nikako nisam mogla da je 'uhvatim' pa sam stalno gledala delove  :girl_haha:

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Sorciere

Skidam oba serijala istovremeno i ima (po)dosta, tako da jos nisam pocela sa gledanjem. Javljam vam kakvi su nastavci. Licno, ocekujem da su dobri! I ja nisam uspevala bas kontinuirano da je pratim na tv-u (ali ni ostale serije), zato sad padam u nesvest od gledanja serija  :girl_haha:.
Nina 23.04.2006.

Pepi

janavi, ja gledam the listener  :)
NIje loša serija, meni se mnogo sviđa glavni lik  :girl_in_love:

janavi

Quote from: Pepi on June 08, 2009, 02:04:41 PM
janavi, ja gledam the listener  :)
NIje loša serija, meni se mnogo sviđa glavni lik  :girl_in_love:
ne smem ništa da kažem, provaliće me kako biram serije koje gledam :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Masha

Ja cu da gledam Mental, zanima me zbog sadrzaja, mada vidim negativnekritike, ali vaseg omiljenog dr-a nisam gledala, pa nemam sa cim da uporedjujem :crazy:

Dusica

Masho dobar je Mental, glavni lik je tako sladak, kako se samo smeska i ima lepe okice

Ja sam se zaljubila :girl_in_love:

Masha

QQ :rofl: Psihijatar ili psiholog? Mora daje ovo prvo, medju psiholozima ne videh do sada nekog normalnog, mozda BT :crazy:

janavi

psihijatar
i stvarno je :balavi:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

lilit_depp

odgledala prvu (pilot) epizodu mentaliste i nije mi se previse dopalo.
sto ne proba neko da odgleda "damages"?
L, L, K