Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

aleks

Ono kao ljubav se i meni bas dopala.

Prva je uzas...uopste mi se ne svidja.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Finalina

ja sve novo volim da pogledam, narocito kada je domace proizvodnje... pa vec ako mogu da planiram da gledam paradu mogu i ove domacice :lol: , a prva stvarno postaje hiper kao pink nekada

anelore

Ova serija je inicijalno pravljena za BK, ako me secanje ne vara. Ja cu pogledati bar 5 minuta.
Meni je "Ono kao ljubav" bila simpaticna, narocito jer igra jedan od mojih omiljenih mladjih glumaca - Ljuba Bandovic (omiljeni jos od kad je igrao glumca koga pretvaraju u magarca u Snu letnje noci), ali opet mislim da je mogla da bude dinamicnija - ali za je kriv reziser.

Unabebili

gledam dedinje i ne verujem... :o

sta je ovo? koja je tema?  :o
zapaceni parizanski potomci vs novokomponovani?

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina

nisam stigla da gledam, a 'tela sam, stvarno

Lani

Una, izdrža li do kraja?  :lol:
Ja bacila pogled, videla one neke Klare, Čarne, zaključila da su sve neki ekstremno iritantni likovi  :lol: i prebacila.
Ono će da bude kao ona naša nesrećna "sapunica"... Jelena se zvala beše? Što su davali na BK davno još?

vrana

Jao Jelena  :girl_haha: Secam se te serije i nekog neoceivanog raspleta, sa nekim tajnim agentom pod imenom pica feniks  :girl_haha:

Anelore, secam se i ja Lj. Bandovic u toj sceni, ali ocu da mrem od smeha kad pomislim da ti je bas tu postao omiljeni :lol:

Meni Carna lepo ime, jedna nasa drugarica se tako zove i mnogo joj lepo stoji.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Pizza feniks ili ptica feniks?  :rofl:
Jao, ta serija bejaše krš neopevani.  :crazy:
A ovu Ono kao ljubav što pominjete uopšte ne znam...  :think: ko tu igra?

anelore

Pa bio je divan, pravi magarac  :girl_haha:
Ozbiljno, ja sam i pre toga gledala San letnje noci, vise puta, od toga jednom u izvodjenju Royal Shakespeare Company u Engleskoj, a on mi je bio ubedljivo najsmesniji magarac od svih.
Istini za volju, pomoglo je i to sto sam puno lepih reci o njemu kao licnosti i velikom glumackom potencijalu cula od prijatelja koji je bio asistent rezisera na toj predstavi. I eto, otad ga pazljivo pratim, gde god da igra.

Lukina mama

ja gledala delice te serije, ovo me scena odusevljava: Sergej Trifunovic - Srce (EKV)

pratim sada Cvat LIpa na Balkanu, i jako mi se svidja  :)

volela sam da gledam i misilm da se zove sva ta ravnica, u principu ne volim nase serije, mm me stalno zeza i kritukuje zbog toga, ali ovde dve pomenute su mi krajnje kulturne, nema psovki, vulgarnosti....to mi prija.
Luka ,09 April 2005

AnaK

Quote from: Lani on November 14, 2011, 11:45:27 PM
A ovu Ono kao ljubav što pominjete uopšte ne znam...  :think: ko tu igra?

Sergej, Kojo  :girl_in_love: :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

Znači ništa onda.  :lol:

vrana

meni su od domacih serija naravno ubedljivo omiljena "Otvorena vrata"
A i Bolji zivot uvek volim da pogledam, da vam budem iskrena. I kad cujem onu spicu, odmah se nekako smrznem,  od nostalgije i od neke jeze, ne znam kako da objasnim.

Cvat lipe takodje pratim i takodje mi se bas svidja, za razliku od Mirisa lipe. Citala sam i knjige svojevremeno i samo mi nije nikako jasno kako to da su svi likovi pre i tokom rata bili u 20-im, 30-im godinama, a kad se rat koji je trajao samo 4 godine zavrsio, oni vec svi cetrdesetogodisnjaci :think:

Ljuba Bandovic je inace stvarno sjajan glumac (ne samo u ulozi magarca :lol:), a posebno u pozoristu.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Quote from: vrana on November 14, 2011, 11:54:11 PM
meni su od domacih serija naravno ubedljivo omiljena "Otvorena vrata"

I meni  :girl_in_love: Ali mi nije novija  :-[
Janko 23.7.2002.

AnaK

Janko 23.7.2002.