Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Otvorena vrata su još iz perioda sankcija...?

A šta da radim, ajd Kojo i Bože pomozi, al onog Serjožu kad vidim sva se stresem od neke muke i strave.  :lol:

vrana

Quote from: AnaK on November 14, 2011, 11:56:00 PM
I meni  :girl_in_love: Ali mi nije novija  :-[

aaaaaa, pricamo o novima samo! e pa onda nista...ne secam se da sam gledala neku koja mi se BAS svidela. Vratice se rode sam probala da gledam, al nisam mogla.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Iskreno, mene je Sergej mnogo nervirao dok ekranima nije zavladao Ćetković  :nokti2: E, o'tad mi je Sergej pojam urbanog frajera :lol: A Kojo mi je ljubav od rpe 20+ godina, njemu sve praštam  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

vrana

Ja volim i Sergeja i Koju  :girl_in_love:

A Prezirem ovu ekipu dosadnjakovica predvodjenih V. Cetkovicem i I. Bosiljcicem. Dakle, smorim se kad im vidim face, bas su dosadni ubi boze.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

E baš su ekipa dosadnjakovića, baš si ih super opisala.

Lukina mama

i ja sam volela Otvorena vrata, i Bolji Zivot...i bila je jedna serija sa Milanom Gutovicem koju sam volela da gledam, cini mi se da se zvala Metla bez drske..javlja mi se ...
Luka ,09 April 2005

Unabebili

Quote from: Finalina on November 14, 2011, 11:18:18 PM
nisam stigla da gledam, a 'tela sam, stvarno

blago ti se  :rofl:

lani, ukljucila sam se na pola, izdrzala do kraja ...nece se ponoviti, obecavam  :rofl:

ono kao ljubav - volim bas

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

ko ga voli, obavezno da odgleda u BDP-u "Eling"...ne pamtim da sam se ikad vise smejala nego na toj predstavi...

"Otvorena vrata" sad gledam opet, nekad mi se dopadalo molto,
sad mi malo razvuceno i nekako prevazidjeno,
ako izuzmemo par kapitalnih scena, kao ova na pr

TV SERIJA ''Otvorena vrata'' - Anka Crnotravka & Komsija
ili
Otvorena vrata - Cakana Juke box

i volim i Koju i Sergeja... :-[

za Bosiljcica - izmislili sve  :rofl:...njega kad vidim, dobijem osip po licu , sa onom nedotupavom , neprofilisanom facom i macho stavom...dodje mi da ga sveknem preko onih usta koja izgledaju kao pocetak od carape ...sve cekam da mi ponudi uzicku prsutu i duvan cvarke, eto na to me asocira  :-\

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

anelore

Ja sam volela Sergeja kao drcnog klinca, u "Ukrocenoj goropadi" i posle u "Ubistvu sa predumisljajem". Doduse, i ja sam tad bila klinka  :lol:
Posle mi je malo omatorio za taj isti stav.
A i Cetkovica sam gledala puno u pozoristu, pre no sto je poceo da zaradjuje ozbiljnije pare po raznim serijama, bio je sasvim solidan. Zapravo, kad se setim, i tu je iskakao kao iz frizidera, koju god predstavu da gledam - on igra u njoj.
Odoh potpuno u OT.

AnaK

Meni Ćetković nije skakao po živcima samo u Montevideu. Mada me je ta 'mlada' ekipa tu 'žacnula' ulogama sredovečnih, nešto se generacijski identifikovah  :crycry:
Janko 23.7.2002.

vrana

Quote from: anelore on November 15, 2011, 12:08:20 AM
Ja sam volela Sergeja kao drcnog klinca, u "Ukrocenoj goropadi" i posle u "Ubistvu sa predumisljajem". Doduse, i ja sam tad bila klinka  :lol:
Posle mi je malo omatorio za taj isti stav.
A i Cetkovica sam gledala puno u pozoristu, pre no sto je poceo da zaradjuje ozbiljnije pare po raznim serijama, bio je sasvim solidan. Zapravo, kad se setim, i tu je iskakao kao iz frizidera, koju god predstavu da gledam - on igra u njoj.
Odoh potpuno u OT.

Jao vala bas, mnogo je igrao i on i Sergej, ustvari cela ta Jeftoviceva klasa  :good:
Ukrocena goropad  :girl_in_love: Ako je nisam sto puta gledala, nisam nijednom  :girl_in_love:

Posle je Cetkovic nanizao seriju nevidjenih rola :lol: Pocev od Branda u Porodicnom blagu, pa preko Kuce u caksire u Zoni, i evo ga sad ga opet kod Sotre zari i pali, samo sad ima i konkurenciju u vidu Bosiljicica, mladji je i satro lepsi :lol:

A Sergej je ipak za respect, bar sto se mene tice. Nemojmo tako...Glumac je to, i to ozbiljan  :good:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lukina mama

ja da budem iskrena se ni ne secam Cetkovica u Montevideu  :-[

Sergeja volim, mada ga ne gleam nesto previse pa mi je ok...

tek sam sad "otkrila" doticnog Bosiljcica, i lep decko. Moje lokalne babe dolaze subotom da gledamo Nepobedivo srce :D
Luka ,09 April 2005

senka

odgledah malo Dedinje, nije to za mene previše karikiranja
Sergej mi je faca u Stršljenu
Bosiljčić je dobar u Čikagu
od Ćetkovića volim samo Sergeja  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Ćetković valjda igra nekog fudbalskog funkcionera ili trenera u Montevideu, mada ne mogu da tvrdim.
Eto, ni ja se ne sećam.

Kuče u čakšire  :rofl1: gde se toga seti.

Finalina

sergej mi je super samo kao glumac, ali sve ostalo ne bih komentarisala ... u crnom gruji je odican
bosiljčić je etalon za ljigavost

AnaK

Quote from: Lani on November 15, 2011, 12:30:45 AM
Ćetković valjda igra nekog fudbalskog funkcionera ili trenera u Montevideu, mada ne mogu da tvrdim.
Eto, ni ja se ne sećam.

Zato što nije bio iritantan :diva:
Janko 23.7.2002.