Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

vrana

Mada meni nije jasno kako neko moze da ne voli friends. Ali bukvalno mi se granici sa nezamislivim.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Jao My so-called life, samo jedna pišljiva sezona.  :girl_cray:
Ti si pozo mlađa od mene čim si se ložila na Dražića :lol:, ja sam od onih koji su gledali kad je bio Nik glavni baja u seriji.

rafa

Neshvaceni pa preobrazeni divlji Rivers  :balavi: iz koga je iskrena ljubav izvukla maksimum  :lol: :crazy: je bas moj tip coveka.  :girl_in_love:

Angela  :love32:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

maripoza

Jeste, ta! Bas je bila lepa serija. :)

Lani, naravno da sam mladja od tebe (najmanje deceniju :lol:), ali sam gledala i ja Nika. Iz tog dela je Piter Rivers. :D Nik mi je isao na ganglije. :lol:
Posle njih ide Drazic i ekipa (tu su me nervirali ono dvoje, brat i sestra, neodoljivo su podsecali na likove iz Beverli Hilsa :lol:).
A posle njih ide opet nova ekipa. Sve sam ja to odgledala. :turpija:
Old enough to know better, but too young to care.

disco2000

Nisam gledala tu seriju...

Lani

Quote from: vrana on December 22, 2011, 09:54:03 PM
Mada meni nije jasno kako neko moze da ne voli friends. Ali bukvalno mi se granici sa nezamislivim.

Evo ja.  :) Mislim, odgledam je, gledala sam i večeras dok sam čekala da počne Big bang.
Meni je sve tu neiskreno i užasno isforsirano i malo toga mi je smešno i zanimljivo, bez ikakvog dodira sa stvarnim životom (Rejčel rodi dete i posle se to mučeno dete pojavi u koliko... tri epizode na po pola minute? takve stvari razumeš...) tek ponekad mi bljesnu Fibi i Čendler, pa se izdvoje od ostalih.
Da ne pominjem da su svi uvek super pod konac isfenirani, osunčani, zategnuti, izbotoksirani. ;D Yeah right.

Glitter

od svega toga secam se i volim My so called life...Angela je ista Marty :girl_in_love:

Lani

Dobro, jadni Nik je bio samo jedna sezona valjda... Rivers je od početka serije pa skoro do kraja, ja sam otprilike i prestala da gledam kad je on otišao iz serije. Sećam se da su u nekom trenutku svi kao živeli zajedno u nekoj nazovi komuni, sve mi to postalo malo too much da vam kažem. :girl_wacko:

A My so-called life je prekinut jer nije imao baš dobar rejting a i glavna glumica je želela da nastavi glumačku karijeru što bi se reklo na velikom platnu.  :hm: Ne vidim da se nešto ovajdila, bolje da je ostala da glumi Anđelu.  :lol:

maripoza

Ja ne podnosim ta kreveljenja i prenemaganja. To mi nije humor, nego smaracina. :lol:  Zato ne volim ni Friends (bacila pogled par puta na TV-u, ne bi me niko naterao da pogledam jednu celu epizodu :rofl:) ni ostale sitkome tog tipa. Ne da mi nije smesno, nego su mi ko da ih je neko iz ludare pustio pred kamere. :lol:

Volim one stare dobre britanske, ali to mi ne bi bilo zanimljivo da gledam ponovo.

maripoza

Da, da, Lani, ti si omatorila pa prestala da gledas seriju. :ljut:   :lol:

vrana

Quote from: maripoza on December 22, 2011, 09:58:45 PM
Jeste, ta! Bas je bila lepa serija. :)

Lani, naravno da sam mladja od tebe (najmanje deceniju :lol:), ali sam gledala i ja Nika. Iz tog dela je Piter Rivers. :D Nik mi je isao na ganglije. :lol:
Posle njih ide Drazic i ekipa (tu su me nervirali ono dvoje, brat i sestra, neodoljivo su podsecali na likove iz Beverli Hilsa :lol:).
A posle njih ide opet nova ekipa. Sve sam ja to odgledala. :turpija:

Bogami ne, nego izmedju ima i ona ekipa gde su Met, Stasi, Eli, Deklan i onaj blajhani Bolton valjda...
e onda tek ide ta ekipa sa Rajan i Anitom Skepers i tu je drazic, a posle su presli i u drugi skolu, ti su mi svi bili antipaticni totalno.

Andjela je divna, predivna...Obozavala sam je i stalno se pitala kako je moguce da misli sve isto kao ja :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Quote from: maripoza on December 22, 2011, 10:05:40 PM
Da, da, Lani, ti si omatorila pa prestala da gledas seriju. :ljut:   :lol:

Biće da je to u pitanju. :think: :girl_cray:

maripoza

Quote from: vrana on December 22, 2011, 10:05:53 PM
Bogami ne, nego izmedju ima i ona ekipa gde su Met, Stasi, Eli, Deklan i onaj blajhani Bolton valjda...
e onda tek ide ta ekipa sa Rajan i Anitom Skepers i tu je drazic, a posle su presli i u drugi skolu, ti su mi svi bili antipaticni totalno.

Jeste! Prvo ovi, pa onda Rajan & Co. Samo su se i tu prvo nesto ispreklapali neki, pa pobrkam sta ide pre sta posle.
Da, naravno, posle postaje sve dosadnije, kao i u svim serijama koje u nedogled snimaju. Verovatno mi je najzanimljivija bila ta prva ekipa... ono Grci, Italijani, rokeri, bokseri, sex na zabranjenim mestima... :rofl:

Lani

disco2000

Quote from: vrana on December 22, 2011, 10:05:53 PM

Andjela je divna, predivna...Obozavala sam je i stalno se pitala kako je moguce da misli sve isto kao ja :lol:
Uzmi sad da gledas, 15 godina kasnije :lol: