Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

Margarita

marty, meni zvuci bas zanimljivo tako kad pises :friends:
ali da gledam - nema sanse :stop:
ja se i od zle kraljice istraumiram :lol:

disco2000

Ljuta sam :burko: jednostavno, nije realno, razumete? :rofl:
Ili u prosloj epizodi u onom skoskom dvoristu :hm: svadjaju se Shejn i Rik, dernjaju, cak je bio i pucanj, ispod prozora i tek kad je Shejn zavrljacio ciglu i razbio prozor, zombiji su se razbudili :hm: nije nego, pricam ti pricu :lol: pojavili bi se na prvi zvuk, pogotovo sto je to trajalo i trajalo, to njihovo lemanje i urlanje :wall: al' ajde...
I klinac sinoc... vratio se sav blatnjav, keva nista, ni gde si bio, setkas se okolo po sumi u vreme najezde :hm: znas kad bih ga ja tako pustala?! lancem bih ga vezala za sebe :lol:

Za sve je Rik kriv, znaci svaka odluka je losa... kad ce vise da skontaju, tunjav je i nesposoban.

AnaK

Quote from: Marty Maraskino on March 06, 2012, 02:52:30 PM
Ljuta sam :burko: jednostavno, nije realno, razumete? :rofl:

Ma razumem, kako da ne  :rofl: Lepo zombiji, život na farmi, sve realno, lepo se identifikuješ sa junakom, skoro ko priča iz života, il' po istinitom događaju. A onda oni ne čuju da je jadna krava mukala :burko:
Janko 23.7.2002.

MissL

:lol: :lol: :lol:
Mada :think: meni identifikacija sa zombijem nije nerealna :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Marty, ja baš volim WD  :girl_in_love: :love32: ali sam prestala negde na početku druge sezone, u međuvremenu počela da gledam Downton Abbey gde ti je sve u fazonu ljubim ruke milostiva, dodajte mi mirišljavu so da se ne onesvestim i tako to  :lol:, pa mi je malo teško da se ponovo prebacim u zombi mod.
Al kad se prebacim i kad odgledam sve propušteno, evo vratiću se na temu, kvotovaću sve tvoje postove i sita se ispričati sa tobom.  :lol: :kiss1:

Margarita

marty, bar mozes nama da kazes :friends:
znas kako je meni sinoc bilo, a ne mogu da pisem nista, stacka tek 2 epizode odgledala :girl_sigh:  :lol:

emge

Ja kapiram što nervira Marty :friends:
to me tek nervira kod SF serija, gdje mogu da se pokriju ko zna čim...

stacka

Mardz, slobodno ti pisi, meni spoileri uopste ne smetaju :friends: :lol: a, i mogla bih da kupim negde, ovaj termin mi je bas nezgodan, Masu sam sinoc uspavala uz TV :lol: reko' "Maso, mama ide da gleda seriju a ti mozes u krevetac ili sa mnom" :lol: jos sad kad krene Survivor, bice bas nezgodno sve pohvatati :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Margarita

ma kapiram i ja
ovde, kao, niko ne moze da ode iz grada, a klinac otisao da pronadje mamu
on moze jer je dete, a i vratio se :hm: malo im suplje objasnjenje
ali posto je bajka u pitanju, kontam mozda je to stvarno tako moze :lol:

stacka, neka jos malo, pa cemo da caskamo

disco2000

Nego, jel' odgledao ko Sherloka, drugu sezonu? :)

Mnogo volim WD :girl_in_love: jos samo dve epizode :girl_sigh:

stacka

Mardz :stop: nemoj ti ko Ivan da trazis vec rupe, pusti da uzivamo malo, ipak je bajka :lol: A, on valjda i nije lik iz bajke, njega je rodila ona koja jeste :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Quote from: Marty Maraskino on March 06, 2012, 03:43:27 PM
Nego, jel' odgledao ko Sherloka, drugu sezonu? :)

Ja, 2 od 3 :pioneer:  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.