Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

Javi kad odgledas i trecu ;)

anelore

Ja htedoh pre neko vece da odgledam trecu, pa me deca nesto obrlatila i nisam uspela. Ali veceras cu.
Koliko vidim iz naslova, to je ona kad se on i Morijarti survaju niz vodopad i nestanu. 

MissL

Te epizode sam se nekad bas plasila, bila mi je nekako strasna.
Jel' video neko novog Barnabija? Mislim da ce moci da se gleda iako je novi glumac posle toliko epizoda.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

anelore

Ja nisam. To je neki Barnabijev rodjak, jel' tako? Jel na Universaly i kad - da obradujem muza, on obozava Midsommer Murders.

MissL

Jeste neki rodja. Na Universalu, cetvrtkom, izmedju devet i deset, cini mi se 21:40 da pocinje. Ja sad k'o Stiv sa satnicom :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

anelore

disco2000

Quote from: anelore on March 06, 2012, 05:20:12 PM
Ja htedoh pre neko vece da odgledam trecu, pa me deca nesto obrlatila i nisam uspela. Ali veceras cu.
Koliko vidim iz naslova, to je ona kad se on i Morijarti survaju niz vodopad i nestanu.
Druga sezona? :ces:

anelore

Da druga sezona Serloka.
Treca epizoda se zove The Reichenbach Fall

anelore

U originalu, Serlok i Morijarti padnu niz taj vodopad, i obojica poginu. Onda posle Serlok ozivi. Ne znam sta su uradili u ovoj novoj verziji.

disco2000

A, to, da, vodopad :lol:

janavi

Quote from: Marty Maraskino on March 06, 2012, 03:43:27 PM
Nego, jel' odgledao ko Sherloka, drugu sezonu? :)

jao ja još nisam :-[
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

disco2000

Jao, hajdete :lol: da ne krenem opet sama sa sobom :friends:

AnaK

Evo, ja ću ovih dana 3. epizodu :pioneer:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Xe

Quote from: Marty Maraskino on March 06, 2012, 03:43:27 PM
Nego, jel' odgledao ko Sherloka, drugu sezonu? :)

:pioneer:
Meni se sve Serlok varijante svidjaju, cak i ona komedija gde je Majkl Kejn glupavi Serlok, a pravi detektiv je  Votson  :lol:

Inace, sezona je odlicna, ostali su na visokom nivou koji su zadali u prvoj sezoni, po mom misljenju (neobjektivnom, ofkors)  :lol: 
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL