Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ušla sam u Očajne domaćice. Uz peglanje, prava serija sa deskriptivnim naslovom :nesvest:
Janko 23.7.2002.

Nevenche

ja pukla na nip/tuck!

disco2000

Nanny Ogg

Ja mnogo volim Domacice  :girl_in_love:

Ajte zene, ne dram'te

Dusica

Ja sam odgledala Mentalista, bukvalno za 2 dana i ne mogu da docekam septembar za novu sezonu. Cekam i Hausa, a u medjuvremenu gledam Mentala
Volim te doktorske serije :)

Despina

A, L, S

janavi

Quote from: AnaK on August 09, 2009, 02:12:18 AM
Ušla sam u Očajne domaćice. Uz peglanje, prava serija sa deskriptivnim naslovom :nesvest:
ako treba neka domaćica viči

ja gledam housa   ::)
mislim, kad ga već imam kupljenog, da se ne baci :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Moram da pogledam precizno šta imam, emge mi je narezala sezone na preskok.
Janko 23.7.2002.

Nevenche

anak, neozbiljna si. molim te, pazi kako se ophodis prema domacicama :P

i ja jedva cekam septembar za hausa i csi, a do tada imam skoro 5 sezona nip tuck-a. taman.

janavi

stavila sa se "kupuje" The Guardian serija :girl_in_love:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Mirka

Ja nisam normalna. Gledam Domacice i GA i Hausa, ali samo na tv-u. Taj cirkus sa skokovima po sezonama bi tesko razumeo i neko normalan a ne ja trudna po ovoj vrucini, no uzivam. Kad shvatim da sam epizodu nedavno gledala prebacim na Travel&Living i nastavim da uzivam  :rofl:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

janavi

ja odgledala housa, svih 5 sezona
upravo malopre završih poslednju ep :)

AnaK

Mene večeras čekaju 3. i 4. epizoda Domaćica, opet mi se preliva veš iz korpe  :wall:
Janko 23.7.2002.

Glitter

ponovo gledam Nikitu

prevodilica