Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

vrana

lani, plakala sam od dragosti radi vencanja
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Meni je ta cela priča oko venčanja bila u stilu, daj više venčajte se već jednom.  :lol: :crazy:
Metju mi je omiljeni lik u seriji i htela sam da konačno bude i on malo srećan, a očigledno može da bude srećan samo sa tom
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

disco2000

Bez tWD sve je samo bleda senka... :rofl: Archer sjajan, naravno... Treca sezona GoT je za nijasnu manje gluplja od druge sezone :crazy: ALi zato Vikings-i ulivaju nadu :think:

anelore

MM i ja trenutno uzivamo u House of Cards, Kevin Spejsi odlican, odlican.

disco2000

Dexter ce uskoro, 30. juna umesto u oktobru, i to je nesto :lol:

vrana

Downton abbey sam odgledala do kraja

Sad povremeno bacim pogled na spartaka, ove epizode sto se daju na b92, pa razmisljam da skinem celu sezonu, da malo ubrzam proces (daju se samo ponedeljko, utorko, i sredom)
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

4. sezona će u januaru valjda. Mada još razmišljam da li da je gledam uopšte.

Xe

Mi uzivamo u Vikinzima, narocito zato sto se izumitelj superlakog broda kojim su prvi put dosli u Englesku zove - Floki  :rofl: :rofl:
Odlicno snimljeno, dobra prica, a prilicno dobro uklapaju obicaje, hranu, verovanja... serija se originalno prikazuje na Historiju
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

vrana

Lani, sto razmisljas dal da gledas? 

Xe, toliko hvalis te vikinge, da cu morati bar jednu epizodu da pogledam. imam poverenja u tvoj izbor  :good:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Jao Floki  :lol:

Xe

Quote from: vrana on May 31, 2013, 09:44:07 PM
Lani, sto razmisljas dal da gledas? 

Xe, toliko hvalis te vikinge, da cu morati bar jednu epizodu da pogledam. imam poverenja u tvoj izbor  :good:
Malo je krvavo surova, nisam sigurna da bi ti prijalo na prvu loptu  :baba: (seku se sekirama i macevima, ali ima i dosta pagansih rituala, pa ako uspes da zmuris kad je strasno, bude zanimljivo)

Xe

Quote from: Lani on May 31, 2013, 09:45:49 PM
Jao Floki  :lol:

Pa nisu oni krivi, mukice, ovi najavili da hoce da odu, tj. da nece da produzavaju ugovore  :'(

Lani

Ma znam, pisale smo već o tome na temi...

vrana

pobogu, xe, pa vidis da pratim spartaka. ne smetaju meni brutalne scene. a ni paganske, kad smo vec kod toga.

lani, slazem se da su djubrad, ali ipak ne bih mogla da ne ispratim sta ce se desavati sa

a toma sam bas zavolela u poslednjoj sezoni
posebno kad je rekao mr carsonu: i'm not foul. I am not like you, but I'm not foul

:'(

mozda bi trebalo da gledam neku gejovsku seriju, jako sam osetljiva na tu tematiku u poslednje vreme  :o
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Tom mi je jedan od omiljenih likova, otkad se pojavio. :girl_in_love: Ali ne smem mnogo da se vezujem, opekla sam se. :lol: U međuvremenu sam zavolela i Lady Edith, nisam verovala da ću to ikad reći, ali eto. :lol: