Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

disco2000

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Nanny Ogg

lepo rece disco, sve ce da zguraju u poslednju epizodu  :ljut:

Ajte zene, ne dram'te

vucica

Quote from: anelore on September 16, 2013, 05:53:58 PM
I ja da se prijavim u  ekipu sa Lani i Mardz  :lol:
Uredno me skrolujete, ja sam juce odgledala kraj III sezone The Killing, nemam sa kim da komentarisem osim sa MM, a to smo vec obavili sinoc i danas tokom rucka  :lol:
Sad mi je na redu Top of the Lake http://www.imdb.com/title/tt2103085/ ako ikoga, ikoga bude interesovalo napisacu svoje utiske  :lol: :rofl:

ja se upravo spremam da gledam the killing 3. sezonu. odlicna je serija. hvala puno na preporuci za top of the lake, cim zavrsim killing bacam se na tu.

anelore, ne znam da li si gledala, a i ostale, naraFski,
http://www.imdb.com/title/tt2249364/. fenomenalna.
inace dextera sam gledala jos davno, odgledala samo 1. sezonu i nikako da mi dodje na red.
manijak sam za serije, gledam mad men, ga, parenthood, modern family, homeland... ju sada kada ovako pobrojim, ne znam kako sve to stignem.
uglavnom, veselim se jeseni i novim epizodama  :clap:.
Vuk  04.09.2008.
Nika 13.12.2010.

Saska

EVo vam ga Dexter opet na Foxu, ne znam koja je ovo sezona, meni se on ne dopada. A i onaj Homeland je opet počeo ispočetka, tih prvih 5-6 epizoda sam odgledala 3-4 puta.

disco2000

Dexter se, jednostavno, zavoli :lol:

anelore

Vucice, nema na cemu, i ova tvoja preporuka deluje bas zanimljivo, prosledicu info deveru, koji je zaduzen za tehnicki deo posla.
Disco, jel' to ono "He grows on you?"  :lol:

disco2000

How yes no, priraste za srce :lol: Prosto se brines kad krene da smakne nekog da ne postane on zrtva :crazy:

Lani

It grows on you... like a rash.  :lol:

disco2000

Znam, znam... :lol: ali s ljubavlju :crazy: Ne znate, nista gledale :baba: vrano, kazi im :rofl:

vucica

Quote from: anelore on September 19, 2013, 03:50:20 PM
Vucice, nema na cemu, i ova tvoja preporuka deluje bas zanimljivo, prosledicu info deveru, koji je zaduzen za tehnicki deo posla.
Disco, jel' to ono "He grows on you?"  :lol:
kad rece tehnicki deo posla, ja sam nasla tu seriju online, bez da je skidas sa sve prevodom. sve epizode.
evo sada cu i the killing tako da gledam. svanulo mi, vec mi je bilo muka od trazenja po torentima, skidanja prevoda i sl.
Vuk  04.09.2008.
Nika 13.12.2010.

anelore

Ih, ali neki tako mozemo dok neki vrste muz ne mogu :lol: