Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Dacko

Možda je ovo pre za temu o grešnim zadovoljstvima, ali za praznike odgledah Devious Maids i lepo se zabavih.

stacka

Najavljivali su 4. sezonu u isto vreme kad su snimali trecu, ali sudeci po komentarima po netu i po tome da su ljudi prilicno razocarani i ja mislim da od nje nece biti nista... steta. I ne mislim da su se toliko istrosili koliko su pokusali da udovolje bazi fanova koja je insistirala na tome da ga ucine malo vise "ljudskim" sto je potpuna nebuloza... mislim, shvatam ja kako stvari funkcionisu ali otisli su u skroz pogresnom smeru.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

maripoza

Quote from: Dacko on January 07, 2014, 08:32:32 AM
Možda je ovo pre za temu o grešnim zadovoljstvima, ali za praznike odgledah Devious Maids i lepo se zabavih.

Jao i ja sam, al pre praznika. I meni su bile zabavne. :)

Stacka,
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Old enough to know better, but too young to care.

Xe

Nisam gledala, gledacu, ja sam mazohista  :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

anelore

Za Serloka

maripoza

Meni je prva ok, mada ne zanimljiva kao neke iz prethodne dve sezone, druga mi je bila totalni smor.

Finalina

da li ste culi da se ponovo snima tvin piks?

stacka

Meni utisak ne moze da bude bolji, one uniforme na pocetku epizode i izgovor onog srbina tabadzije :crazy: ... pa, nemoguce da nisu mogli u tolikoj Britaniji da nadju bas ni jednog naseg glumca koji pokusava da se probije :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Despina

Odgledali prvu Serloka pa bas je onako. Poceli ovo http://www.imdb.com/title/tt2249364/?ref_=nv_sr_1
A, L, S

anelore

Quote from: stacka on January 08, 2014, 08:06:37 AM
Meni utisak ne moze da bude bolji, one uniforme na pocetku epizode i izgovor onog srbina tabadzije :crazy: ... pa, nemoguce da nisu mogli u tolikoj Britaniji da nadju bas ni jednog naseg glumca koji pokusava da se probije :crazy:
Istini za volju, nisu se bas bili usrecili ni sa onim Nemcima i porotom u mini epizodi.

Beatrix Kiddo

Quote from: stacka on January 08, 2014, 08:06:37 AM

To sam i ja pomislila :girl_haha:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

maripoza

Quote from: Finalina on January 08, 2014, 12:55:21 AM
da li ste culi da se ponovo snima tvin piks?

Ja zbog te serije (sasvim nepravedno) imam averziju prema SF-u. :lol:

Finalina

Quote from: maripoza on January 08, 2014, 11:59:35 PM
Ja zbog te serije (sasvim nepravedno) imam averziju prema SF-u. :lol:
šteta  :girl_haha:

Elanor

ne snima se twin peaks, barem za sada ne.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Ne znam ni šta bi tu imalo pa da se snima.