Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Lani

Jao Dado, kad je ovo bilo.  :girl_haha: :girl_in_love:

Ja sam danas po ko zna koji put gledala Sex and the city, što i nije toliko bitno  :girl_haha: koliko to da za Sex and the city piše pre nego što počne da nije prikladan za mlađe od 12 godina. Pa tako Samanta i Keri ko zna šta su kome skrivile pa su po podobnosti završile u istom košu sa npr. Criminal minds koje sam baš sinoć gledala i koji su opet nadmašili sebe po morbidarijama i prikazanim boleštinama.
Znam ja da se ta "upozorenja" lupaju po principu kako mali Perica zamišlja... ali stvarno bre, strašno mi je da je pojednako uznemiravajući sadržaj dvoje ljudi koji se maze u krevetu gde se ništa pritom specijalno ni ne vidi i scena mučenja devojke nekom spravom za čerečenje i izmeštanje zglobova :crazy: (juče u Criminal minds) gde se sve lepo vidi i čuje.

kalimero

ne znam, ali danas natrcah na isti taj s&c gde samanta i co. Drze svaaka po poveci dildo ..... Necu da ulazim u to sta su prihvatljivije scene, samo znam da nimdetetu od 12 ne bih bas rado objasnjavala sta je to i cemu sluzi.....

A po meni bi sve te criminal serije i kanali trebalo da budu za 16+ minimum
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Elanor

ali, lani, hari poter u srbiji ima oznaku 12 (drugi ili cetvrti film, nisam sigurna koji sam zakacila na kojoj tv)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Zumbulica

Quote from: anelore on April 30, 2014, 01:53:55 PM
Ja ne mogu vise Midsomer Murders, to smo godinama gledali sa razlicitim glumackim postavama, pri cemu se neretko desavalo da zadremamo na pola epizode, probudis se - i dalje komotno pratis zaplet  :girl_haha: Divna serija, ali smo se zasitili.
Takodje  :girl_haha: Mada ja jos uvek volim da gledam .... mislim da sam dve godine gledala a nisam pratila zaplet, jednostavno me strasno relaksirala  :lol: Onda sam pocela da pratim zaplete i, naravno, fascinirajuce karaktere Engleza. Ima fenomenalnih epizoda, skoro na nivou dobrog filma, a ima i jako slabih ....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

emge

Meni je Ok oznaka za sex i grad, ipak su im razgovori eksplicitni previše za uzrast ispod 12 godina.

Lani

Nemam ja uopšte problem s tim što je oznaka za Seks i grad na 12 godina, niste me razumele, već imam problem što je ta ista oznaka bila i za Criminal minds, za koji mislim da prikazuje monogo više uznemirujući i potencijalno štetan sadržaj.

kalimero

Lani, shvatile......ja bih, ko sto rekoh, sve krimi serije digla na 16+ minimum  :kiss1:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

meni veca frka od ovih domacih serija sto ih klinci u stvari razumeju a emituju u udarnim vecernjim terminima, par veceri sam slusala sa strane Moj rodjak sa sela, serija koju malac gleda otkad je ovde. pa ono je grozno, mentalitet predstava, sistem vrednosti....groooozno  :shout:

Lani

Ništa ja to domaće ne gledam, ni filmove ni serije, nikakav sam lokalni patriota.  :lol:
Nadam se da će moja netrepeljivost da pređe i na moju decu jer je 90% toga živi treš i to stvarno ne znam ko gleda.

Glitter

Quote from: Lani on May 06, 2014, 01:05:58 PM
Ništa ja to domaće ne gledam, ni filmove ni serije, nikakav sam lokalni patriota.  :lol:
Nadam se da će moja netrepeljivost da pređe i na moju decu jer je 90% toga živi treš i to stvarno ne znam ko gleda.
gleda sva exova familija pa kad bi boravio tamo on gledao, gleda moj otac pa kad je ovde uz njega gleda, ja apsolutno prezirem sto ti kazes domaci tres, ali kapiram da je klincu od 8 to linija manjeg otpora, o tome i u skoli pricaju

Summer

ni mi nista domace ne gledamo, osim sto je david opcinjen montevideom, bulji ne trepce  :rofl: cak je naterao mm-a da ga vodio u bioskop  :girl_haha:

sara je pod uticajem babe, nakon boravka u tb prosle zime, bila odusvljena boljim zivotom, preklinjala je da joj pustim, bila je u to vreme n-ta repriza na tv-u. a tek kasnije sam saznala razlog njenog odusevljenja - to sto se jedan u seriji zove guza  :rofl: :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

kalimero

i Bata bulji u Montevideo pa makar 500 puta isto gledao.....

a iz sela kad dodje hocu iz koze da iskocim posto uz babu i dedu gleda Kursadzije  :wall: :wall:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Jao Sara genije  :rofl:

Elanor

moji klinci su proslog leta u srbiji pratili n-tu reprizu policajca s petlovog brda
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.