Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

Pa s kime ću ja sad utiske da delim  :crycry:  :bighug:

Ček, a jel si gledala prethodne sezone beše?

Ajte zene, ne dram'te

senka

www.nenadmarjanovic.com

odgledah najnoviju ep. GA
ništa novo, ništa već nerečeno, al gledam...
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Quote from: Nanny Ogg on October 13, 2014, 01:44:25 PM
Pa s kime ću ja sad utiske da delim  :crycry:  :bighug:

Ček, a jel si gledala prethodne sezone beše?

Prvu redovno, drugu na preskoke, Coven nikako.  :girl_cray:
Mislim da je Dacko gledala, javiće se već na temi.

disco2000

Ja sam gledala prethodnu sezonu, Freak Show nisam jos pocela...
Klinci me uspavaju uvece, ne postizavam :lol:

Dacko

Tek sam nedavno dovršila treću sezonu AHS, i to na jedvite jade. Prva sezona mi je bila zanimljiva, druga odlična, a treća potpuno razočarenje upravo zbog prevelikih očekivanja, pa sad neću ni da skidam nove epizode dok neko ne javi da su dobre. Zato GA i dalje gledam, to su mi dugogodišnji kućni prijatelji i ne mogu sad da ih ostavim zato što su postali dosadnjikavi. :lol:

prevodilica

e, baš ko što reče Dacko...GA pratim i dalje...
verovatno ću ih pratiti i u 33. sezoni, a kamoli u 11. :lol: :rofl:

Lani

I ja gledam GA, doduše nisam još počela 11. sezonu, nešto mi smor sad ova Veberova ćerka, nema Kristine i tako... A i nervira me ona Mekdrimijeva sestra nešto, išla mi je na živce i u PP dok je bila.

Dacko

I mene nervira glumica koja igra Veberovu kćerku, smetala mi je i u seriji Emili Ovens... Valjda sam jedina kojoj se i ta serija dopadala s obzirom na to da su je ugasili posle prve sezone. :lol:

Lani

Jao to je ta iz Emili Ovens ?  :crazy: A ja vidim poznata mi.
Ma ne nervira mene ona već prosto ta priča, mnogo mi to bre Dinastija fazon, ako me razumete. Još će i Džordža da vaskrsnu.

prevodilica

pa dobro, poenta je da se vrti sve oko Meredith i njene familije, i Lexi se prvo pojavila kao neka-tamo-njena sestra, a posle je tek kao lik dobila na značaju :girl_in_love:

Glitter

Ja pocinjem ga 22.10

senka

odgledala prvu The Affair, dopada mi se
Pogledala Person of Interest, nije za mene
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

MissL

Vrata zabranjena? Jbt
videla sam deo naseg ER :lol: sifra sestar :lol:
nema kod nas serije dok im neko ne da ideju nazalost, nije mi jasno to stvarno... I Crnog Gruju kad sam videla popizdela sam, Crnu Guju sam volela da gledam, najvise zbog princa Dzordza :girl_in_love: uvek je bio slatkis
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

Quote from: prevodilica on October 13, 2014, 06:52:53 PM
pa dobro, poenta je da se vrti sve oko Meredith i njene familije, i Lexi se prvo pojavila kao neka-tamo-njena sestra, a posle je tek kao lik dobila na značaju :girl_in_love:

Pa šta sad, voleli ste Leksi, nju smo ubili, evo vam sad nova. Dok i nju Shonda jednog dana ne odluči da skrati za glavu. :lol:

senka

ovde je malo i do Vebera

Mni je Crni Gruja simpa, nije da sam revnosno gledala, ali mi nema veze sa Crnim Gujom, kojeg takođe nisam revnosno gledala, al se pravim pametna  :rofl:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama