Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

Veceras pocinje da se emituje cetvrta sezona Revenge, opet intrige na tatinim jahtama :lol:

GA drugi deo 11.sezone tek od februara :girl_sigh:

Disco kada ce Vikinzi?

kalimero

ja sam revenge odgledala 1. sezonu.....mnogo brzo gubim zivce sa serijama  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

ma super je serija za razbibrigu, a jos kako krenu da zapetljavaju
mislim 4. sezonu cekam ovako :nokti:

Lani

Jao meni to u rangu Očajnih domaćica, pominjala sam već... kao dramica limunadica tralala truć buć a stomak mi se veže u čvor dok gledam.  :lol: Ja se tako nerviram oko fiktivnih likova, kad sam nenormalna.  :fool: Ne mogu ja to da gledam.

disco2000

Quote from: Glitter on January 05, 2015, 02:25:54 PM
Veceras pocinje da se emituje cetvrta sezona Revenge, opet intrige na tatinim jahtama :lol:

GA drugi deo 11.sezone tek od februara :girl_sigh:

Disco kada ce Vikinzi?
19.2.2015. :turpija:

Glitter

Quote from: Lani on January 05, 2015, 03:17:39 PM
Jao meni to u rangu Očajnih domaćica, pominjala sam već... kao dramica limunadica tralala truć buć a stomak mi se veže u čvor dok gledam.  :lol: Ja se tako nerviram oko fiktivnih likova, kad sam nenormalna.  :fool: Ne mogu ja to da gledam.
:lol:

stacka

Person of interest, odgledala :nesvest: oooodlicnaaa! :good:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Konstantin je dobar :turpija: Nesto kao Cari :D ali za velike :lol:

Dacko

Nešto me ne mame ove nove serije, pa sam počela da iskopavam neke stare engleske. Sad gledam ovu sa Helen Miren:
http://www.imdb.com/title/tt0098898/

Mirka

Ja od tih starih britanskih volim da pogledam (kad naletim, ne sa posebnom namerom)
http://www.imdb.com/title/tt0105943/?ref_=nm_flmg_act_33

i još  jednu, samo da iskopam kako se beše zove...
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Mirka

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Dacko

maripoza

Ova s Helen Miren je odlicna, koliko se secam. Ove dve poslednje (Mirkine) sad ne mogu da prizovem u pamet, iako mi je prva bas bas poznata.
Old enough to know better, but too young to care.

anelore

Prime suspect je odlicna, odlicna.
Od tih starijih britanskih volim i Cracker. 
Mi sad gledamo Breaking bad, sa zakasnjenjem.

vrana

ja breaking bad i pored ulozenih napora nisam mogla da odgledam vise od nekoliko epizoda
znam da je to cudno, ali nikako mi nije legla

odgledala sam sve postojece epizode GA i parenthooda, sad ne znam sta cu veceras da radim  :nokti2:

parenthood sam preplakala celu sezonu, a na ovu poslednju koja je izasla sam bukvalno jecala i grcala
I Sara i Henk, i Dzulija i Dzoel, i Zik kad gleda staro dvoriste po kome se jure neki novi klinci  :crycry:

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.