Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Dacko

Quote from: Glitter on April 17, 2015, 12:15:45 AM
Jel gleda neko Modern Family?
Ja moram da se ogranicavM na 4 epizode dnevno :lol: sjajni su
Mi upravo stigli do pola poslednje sezone... Dosta su je izmenili od početka četvrte, ubacili neke fazone koji baš i nisu u skladu sa postavljenim likovima, ali i dalje nam je smešna i simpatična.

Serija Fortitude koju sam skinula i planirala da gledam jer su najave obećavale toliko me je razočarala u prvoj epizodi da joj neću pružiti drugu šansu.
A nešto mi se ne sviđa ni GA, baš cede suvu drenovinu ove godine.

martina

Quote from: Glitter on April 17, 2015, 12:15:45 AM
Jel gleda neko Modern Family?
Ja moram da se ogranicavM na 4 epizode dnevno :lol: sjajni su
meni oni nisu legli. svi ih hvale, probala sam par puta. slicno je onomad bilo i sa fraiser-om
mogu da odgledam ako bas nemam pametnija posla, ali obicno imam
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

Quote from: Dacko on April 17, 2015, 08:58:47 AM

A nešto mi se ne sviđa ni GA, baš cede suvu drenovinu ove godine.
to nisam nikad ni probala, gledala sam ER dosta dugo, valjda mi bilo dosta
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

Quote from: Glitter on April 17, 2015, 12:30:02 AM
Jel valja ista zorka? Vidim da je reklamiraju nisam pokusala da gledam
moja titi to gleda
meni vise dosta ubistava

mislim da mi se criminal minds najvise svidjala od tih svih... mada law and order je, ono, klasika
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Lani

I meni su se zgadile serije sa ubistvima i manijacima a jedno (duže) vreme imam utisak da sam samo takve gledala.  :crazy:

Glitter

Quote from: martina on April 17, 2015, 09:27:34 PM
meni oni nisu legli. svi ih hvale, probala sam par puta. slicno je onomad bilo i sa fraiser-om
mogu da odgledam ako bas nemam pametnija posla, ali obicno imam
ja sam ih tek otkrila, priznajem da ima dosadnijih epizoda a ima onih na koje se smejem naglas

frejzera nikad nisam mogla, nije mi leglo i to je to

AnaK

Quote from: Lani on April 17, 2015, 10:08:09 PM
I meni su se zgadile serije sa ubistvima i manijacima a jedno (duže) vreme imam utisak da sam samo takve gledala.  :crazy:

:friends:
Kad se setim kako sam gledala po dve epizode dnevno Criminal minds, tačno se pitam da l' sam bila normalna  :fool:
Janko 23.7.2002.

Lani

:bezi:

Nemam ja odavno živaca za takve stvari.  :crazy:

MissL

Isto :friends:
Ponekad razmisljam o umu koji je napravio neke epizode Criminal Minds i ostalima koji dobiju ideje :crazy: Neke epizode su mi sad bas too much.

A i malo su vise smorili sa silnim serijama na isti fazon.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

I ja sam prestala CM da gledam baš zato, baš kad sam osetila da im je cilj da što više šokiraju, kao da se scenaristi te serije među sobom nadmeću ko će da smisli bolesniju ideju. Neke epizode su mi bile bukvalno kao da ih je bolestan um smislio božemeprosti.  :crazy: :fool:

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

kalimero

a ja se uvek pribojavam da je to i radjeno po delimicno realnim pricama  :crycry:

Law&Order fenomenalna a ja sam obozavala Homicide  :good:
sad kad ubodem ponekad pogledam without a trace, mada ako me u prvih 10 min smori gasim....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

meni jedina od tih krvolocnih koju sam gledala je Body of proof
sve ostalo krene u nekom maniru a onda nadmetanje ko ce vise da zgrozi narod
i tu me izgube

martina

ma jako puno tih serija je bazirano na stvarnom slucajevima, pa onda varijacija na temu

nije me nista posebno sokiralo ili zgrozilo, nego mislim da sam prosto zasicena

sad gledam onaj NCIS LA, posto me zanima sta ce biti sa deaks-om i kensie :D
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

martina

Quote from: Glitter on April 17, 2015, 10:11:32 PM
ja sam ih tek otkrila, priznajem da ima dosadnijih epizoda a ima onih na koje se smejem naglas

frejzera nikad nisam mogla, nije mi leglo i to je to

ma ja mislim da je to prosto - to

mada, ja sam inace poznata po tome da kad mi se svidi serija mozes biti siguran da nece docekati trecu sezonu
friends, the big bang theory i sinefeld su jedine koje su se odrzale i pored toga sto su se meni svidjele :D

jao, ljudi, vikinzi su me naljutili sinoc. ako mi ubiju ragnara silno cu da se razocaram
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic: