Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

Glitter

nama je death in paradise jedna od omiljenih serija  :girl_in_love:

AnaK

Prvu. Juče sam se krstila Lani, a onda sam sračunala da sam od petka do jutros pogledala 7 epizoda  :fool:

I nama je baš prijala Smrt u raju", žao mi je što smo je odgledali, sad tražimo seriju za mama&sin gledanje :girl_sigh:
Janko 23.7.2002.

Lani

Vila

death in paradise smo slatko odgledali :girl_haha:

ja se drogiram NCIS-om :lol:
Imamo na TV-u aplikaciju KODI (TV je sa Androidom), nikad lakše gledanje serija i filmova :clap:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Dacko

Mi smo porodično od tih kriminalističkih gledali Oca Brauna, baš me je Boris prijatno iznenadio što mu se to dopalo i što je s pažnjom pratio svaku epizodu, a meni su bile mnogo draže zbog njegovog nagađanja ko je zločinac i iznenađenja kad se desi nekakav preokret. :girl_haha:

Glitter

Quote from: AnaK on December 20, 2016, 08:07:31 AM
Prvu. Juče sam se krstila Lani, a onda sam sračunala da sam od petka do jutros pogledala 7 epizoda  :fool:

I nama je baš prijala Smrt u raju", žao mi je što smo je odgledali, sad tražimo seriju za mama&sin gledanje :girl_sigh:
nadji ovo http://m.imdb.com/title/tt2904608/
Obde se prikazivala iz dva dela. Nije serija ali je slican fazon i scenpgrafija kao u DIP

Glitter

Quote from: Lani on December 20, 2016, 08:20:02 AM
:kiss1:
Gde da je nađem?
e to ne znam. Kod nas se redovno prikazuje na tv

Od ng ide nova ostrvska zove se Delicious
To planiram da gledam

anelore

Lani, mozda bi ti prijao i Grantchester http://www.imdb.com/title/tt3747572/ ima ga na Fox Crime sada.

disco2000

Kome se dopao film "Unbreakable" sa Brusom Vilisom iz 2000. godine, preporucujem seriju "Jessica Jones".

Zumbulica

Meni se gleda Volander ali mi ne odgovaraju termini u kojima ga prikazuju, mozda odgledam ovako ....
Deca gledaju neku norvesku tinejdz  :crazy: neka nova forma, kombinuju termine prikazivanja sa realnim vremenom, snapchat, instagram i svasta nesto  :crazy: I Oslo je nova drim destinacija  :lol:

Odgledala sam sedam epizoda ove nase, Ubice mog oca, jedva cekam osmu, izgradili su bas napet zaplet  :nokti2:
Mnogi su odusevljeni, meni je daleko vise nego sto sam ocekivala. Zamerke - malo lici na Domacice sa Dedinja  :lol: i tu i tamo su nepismeni ....

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

disco2000

Ček' :lol: zar nije Dragan Mićanović??? (ne gledam, naravno)

Elanor

ovo norvesko tinejdz deluje zanimljivo :)
kako se zove, da izguglam?
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

stacka

Zumbulice, osma je bila u nedelju :think: imas online ako nisi odgleda. Meni je skroz ok za nase serije. Domacice sa Dedinja nisam gledala :lol: pa ne mogu da poredim :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Zumbulica

Stacka, gledala sam osmu, online, jedva cekam nastavak ...
Elanor, nesto Skam, ali ja nista ne mogu da izguglam sa tim  :think:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....