Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

MissL

Nabavih omiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiljenu Cold Feet (kod nas prevedena Toplo-hladno) :clap: :clap: :clap:  :girl_in_love: a onda videh da nema titlova :girl_cray:
Moracu da gledam po secanju :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Nanny Ogg

E super je Cold feet  :girl_smile:

Ajte zene, ne dram'te

Glitter

Quote from: MissL on October 27, 2009, 04:29:56 PM
Nabavih omiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiljenu Cold Feet (kod nas prevedena Toplo-hladno) :clap: :clap: :clap:  :girl_in_love: a onda videh da nema titlova :girl_cray:
Moracu da gledam po secanju :lol:
aaaaaaaaaaa mesecima ne mogu da se setim kako se zove ta serija :lol: :lol: :lol:

MissL

eto, sta bi ti bez mene :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

disco2000

Jos nisu dali datume za LOST :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray: moje srce mre :'(

Dawn

:shout:
zašto niko ne viče da je počela 6. sezona Nip/Tuck? Slučajno sam videla... skidaju se dve epizode  :dance1:

Glitter

Vidhm da cu i ja veceras nip tuck

disco2000

maripoza

Quote from: Dawn on October 27, 2009, 07:53:33 PM
:shout:
zašto niko ne viče da je počela 6. sezona Nip/Tuck? Slučajno sam videla... skidaju se dve epizode  :dance1:

S e s t a?  :o
Ja sam ubedjena da sam odgledala samo 1 ili 2. Zar je moguce da ih je vec toliko snimljeno? Koja sezona se zavrsava scenom kada njih dvojica stoje na nekoj plazi, cini mi se, i zapocinju novi biznis ili tako nesto.....? Ako sad nisam sve pobrkala. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Glitter

peta je nesto krnjava, dal 13 ili 4 epizoda
ali ne znam da li to o cemu pozo pricas

aleks

MissL, ja obecah tu seriju tebi i AniK, ali koleginica ne moze da nadje dvd-ove. Izvinite  :bighug:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Našla MissL, sad ćemo da se džoramo  :girl_haha:

:kiss1:
Janko 23.7.2002.

Xe

Ja sam videla da je krenuo Nip/Tuck, ali nisam znala da neko gleda pa sam cutala.  :-[
Gledala sam one dve nove doktorske: Trauma - nista posebno, Three Rivers - mesavina Hausa, GA i starog, dobrog ER-a. Maaalko bolje, ali ipak bljaks.
Nase serije nastavljaju se od cetvrtka, petka ,pa ko doceka, doceka. Sto li su svi pravili pauzu, pojma nemam, nigde nista ne pise.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Dawn

Quote from: maripoza on October 27, 2009, 10:40:24 PM
S e s t a?  :o
Ja sam ubedjena da sam odgledala samo 1 ili 2. Zar je moguce da ih je vec toliko snimljeno? Koja sezona se zavrsava scenom kada njih dvojica stoje na nekoj plazi, cini mi se, i zapocinju novi biznis ili tako nesto.....? Ako sad nisam sve pobrkala. :lol:

Mislim da su na b92 pustili 4 sezone, a da sam petu "kupovala"...

maripoza

O, ne, opet kupovina. :nesvest:  :lol:
Fala, Zorka. :)
Old enough to know better, but too young to care.