Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Elanor

mene nisu :girl_in_love:
secam se da su sutradan sva deca prepricavala, a ja ih belo gledala.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

maripoza

Black mirror obavezno pogledaj, Lani, odlicna je.
Old enough to know better, but too young to care.

vrana

Quote from: Elanor on February 26, 2017, 09:37:30 PM
mene nisu :girl_in_love:
secam se da su sutradan sva deca prepricavala, a ja ih belo gledala.

Meni je ovako bilo u skoli za povratak u idn
Nisu mi davali da gledam ne zbog sadrzaja nego zato sto je kasno emitovano, u nekom od tadasnjih nocnih programa
Mogla sam sutradan da gledam reprizu ali do tog trenutka sam vec o svemu bila obavestena na velikom odmoru :crazy:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

moma

ja sinoc pogledala nesto malo GA

i Billions prvu iz 2.sezone

anelore

MM i ja treba ovih dana da odgledamo poslednju epizodu Taboo-a. Nije losa, mada mi se cini nekad da se trude da budu bizarni po svaku cenu. Za  MM je moto serije da svi sex sa likom koga igra Tom Hardi i da je to  okosnica motivacije likova  :girl_haha:

Lani

Slušaj, mogu da se identifikujem sa njima.  :girl_haha: I ja bih bila prilično motivisana da mi je ljubavisanje sa TH krajnji cilj.  :lol:

Nanny Ogg

Quote from: Lani on March 01, 2017, 02:04:48 PM
Slušaj, mogu da se identifikujem sa njima.  :girl_haha: I ja bih bila prilično motivisana da mi je ljubavisanje sa TH krajnji cilj.  :lol:

Takoe!  :girl_haha:

Stranger Things smo gledali sa V, njoj je bila super zanimljiva, ali ona nije ni malo plašljiva (ljubi je majka  :lol:). Sad porodično jedvačekamo drugu sezonu.

U međuvremenu sam se zabavljala sa House of Cards (odlična), Misfits (na momente jako zabavna, a na momente malo manje, ali sveukupno super za ubijanje vremena, mislim da je dobra preporuka za Disco) i Taboo, koji je jednom glupa serija, al ima Toma Hardija, pa neka...  :lol:

Ajte zene, ne dram'te

Glitter

Quote from: Lani on March 01, 2017, 02:04:48 PM
dal da ti kaem da je TH citao price na cbeebies za decu. Slusala su deca. Slusala i ja :lol:

Lani

:lol:

Mene House of cards, The good wife, Breaking bad, sve te tako neke dugovečne i hvaljene serije uopšte ne privlače.  :think: Jedino za šta imam živaca a da tako dugo traje je GA. Pre neko veče sam uhvatila na Foxu finale 9. sezone.  :girl_haha: Znate kad je bio onaj blackout, pa se nije znalo hoće li Chief preteći do 10. sezone i kad Džekson umalo ne izgibe u onom prevrnutom autobusu.

Elanor

morala sam da proverim ko je tom hardy :-[
odnosno, mislila sam da to jeste mad max, ali me pokolebalo vase kolektivno odusevljavanje :think:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Što ja volim da kažem, dobar je ko dobar dan.  :turpija: :love32:

Glitter

ne nalazim mu mane :lol:

meni je za dugovecnu tesko da se nakanim da pocnem da bindzujem, al posle ide kao dobar dan :lol:

Lani

Meni 99% ovoga što gledam na Netflixu po jedna sezona, taman mi održi pažnju.

Nanny Ogg

Quote from: Glitter on March 01, 2017, 08:47:16 PM
ne nalazim mu mane :lol:

meni je za dugovecnu tesko da se nakanim da pocnem da bindzujem, al posle ide kao dobar dan :lol:

E taman ovako  :girl_haha: Svojevremeno sam izbindžovala 7 sezona Očajnih domaćica u nekoliko dana  :crazy:

Ajte zene, ne dram'te

anelore

Lani i Nanny, ni ja mu mnogo mane ne vidim ili, sto bi rekao jedan reviewer serije - We all love Tom Hardy's thighs.  :lol:
Lani, slusala i ja Tomove price za laku noc.  :girl_haha:
Ali majku mu sve neki niski u poslednje vreme, te Kit Harington, te Tom Hardi :girl_sigh: