Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

mango

Quote from: Nanny Ogg on June 15, 2009, 02:08:41 PM
I ja kupujem Calgonit, i jesu skupe ali mi baaas dugo traju jer masinu ukljucujem svaki drugi dan + kad sudje nije mnogo zaprljano tableticu presecem nozem na pola, pa jedna tabletica = dva pranja  ;)

A u Interexu nisam bila, ne pamtim...A znam da sam kupovala neki fe-no-me-nal-ni korn flejks, bilo bas jeftino...Bas bih mogla da se ponovo prosetam, nije mi daleko...

Covece, ja se neceg ovako pametnog nikada ne bih setila  :wall:

Glitter

moja majka deli taj calgonit pa kad izvadi sudove onda ih ponovo pere na ruke  :crazy:

Lani

Ja nisam u stanju da presečem tableticu na pola, probala sam.
Ili ne umem ili su mi bzvz noževi.

AnaK

Pprobaću ovaj Silan, to mi je prvi sledeći  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Glitter

ali uzmi obican ne onaj sa kao nekim parfemskim kuglicama...koje kao otpustaju miris  :crazy:
taj miris koji otpuste je brrr uzas, na tas deterdzent za sudove  :crazy:

Glitter

Lani

Nisam ni znala da ima taj s kuglicama.

Glitter

ja sam slucajno uzela pre par dana

AnaK

Da li ja dobro vidim da ste vas dve preporučile isti Silan? Ako dobro vidim, onda ništa ne razumem Glitter  :-[
Janko 23.7.2002.

disco2000

Glitt je naglasila da ne kupujemo taj sa parfemskim kuglicama, sta god one bile :rofl:

Lani

Da, preporučile smo isti, taj bez kuglica, sa kapljicom na dnu ambalaže.
Ali sam ja postavila sliku tog sa kuglicama, pa sam možda izazvala zabunu.

Glitter

mislim da su svi sad novi sa tim kuglicama, a verujem da je i moj nos malo osetljiviji no inace...

AnaK

Aaaaaaaaaa, u kapljici je razlika :doh: Nisam primetila, a gledala sam, časna reč :pioneer: Hvala  :-[

Glit, imaš nešto da nam kažeš?  :turpija:
Janko 23.7.2002.

Glitter

janavi

ja probala silan jednom
i samo zamiriše, ništa ne omekša
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it