Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ja ću jednom slikati Jankove pantalone isprljane travom, pre nego što se bacim na odstranjivanje. Čisto da znamo o čemu pričamo  :crazy:
Ivana, Ariel skida tebi i emge. Maši, aleksandri-l, mango i meni ih ne skida ništa.  :innocent:
Janko 23.7.2002.

janavi

Quote from: AnaK on September 11, 2009, 03:09:42 PM
Ja ću jednom slikati Jankove pantalone isprljane travom, pre nego što se bacim na odstranjivanje. Čisto da znamo o čemu pričamo  :crazy:
Ivana, Ariel skida tebi i emge. Maši, aleksandri-l, mango i meni ih ne skida ništa.  :innocent:
preporučujem da mi spakuješ sve čokoladno mlečno flekave stvari, dostavljam oprane u zamenu za kafu :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Janko 23.7.2002.

Elanor

Quote from: AnaK on September 11, 2009, 03:09:42 PM
meni ne skida, na dve razlicite masine. prethodna je bila ista kao janavina.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

janavi

Quote from: AnaK on September 11, 2009, 03:13:35 PM
Jeeeeeeeee, važi, važi  :bighug:
samo da napomenem, peglanje nije uključeno u uslugu :P :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

aleks

Meni Ariel u prahu (za kuvanje), tecan (onaj koji Glitt koristi, za boju) ni ovo sredstvo za skidanje fleka (takodje Ariel) ne skida cokoladno mleko (mleko+neskvik / u tetrapaku)  :hm:
Moram opet da probam Vanish...
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Quote from: janavi on September 11, 2009, 03:49:56 PM
samo da napomenem, peglanje nije uključeno u uslugu :P :rofl:

E onda nisam sigurna da l' je to za kafu il' kiselu  :think:

:rofl: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Deda

Quote from: aleksandra-l on September 11, 2009, 03:53:30 PM
Meni Ariel u prahu (za kuvanje), tecan (onaj koji Glitt koristi, za boju) ni ovo sredstvo za skidanje fleka (takodje Ariel) ne skida cokoladno mleko (mleko+neskvik / u tetrapaku)  :hm:
Moram opet da probam Vanish...
Ali ne tecni, meni samo sapun skida flek i to ne sve
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

janavi

Quote from: AnaK on September 11, 2009, 03:55:26 PM
E onda nisam sigurna da l' je to za kafu il' kiselu  :think:

:rofl: :kiss1:
kisela, osim pod uslovom da uopšte primetiš da nije ispeglano ;) :rofl:

AnaK

Quote from: lakalut on September 11, 2009, 02:51:09 PM
AnaK, da li si negde skoro videla Felce Azzura sprej za peglanje? Pisala si da ga koristis, i ja sam ga jedn vreme kupovala u Liliju,  a sad ga nema.... :girl_sad:

Proverila, ima. U SuperVeru na NBg. Stoji na meni vrlo nelogičnom mestu - u redu gde su alatke za brisanje podova, otirači i tome sl. Tu su destilovana voda i tečnosti i sprejevi za peglanje.
Janko 23.7.2002.

janavi

taj sprej ima i u Lilly-ju u Zemunu, na uglu Glavne i Gospodske, ja videla juče

al 'tela sam da kažem da sam probala taj axel odmašćivač
i da sam blago zabezeknuta
očistio je sve tufne od pregorelog zejtina sa spoljašnje strane tiganja :)

ja naprskala, i zaboravila
posle 2h se setim, i izribam, ono sve ode
ovo nisamj očekivala, moram da priznam :)

Finalina

axel je cudo :)

life - tecnost za peglanje ( tesko je nalazi od pre nekog vremena ) odlicno mirise kod popeglanih stvari, mislim da je i dm dobra ( jednom sam je probala i stalno zaboravim da kupim)

AnaK

Ostala sam dužna ifo o nekom APTA omekšivaču - grozan je. Ja sam se vratila Felce Azzuro, obožavam taj miris  :love32:
Janko 23.7.2002.

Lani

Felce  :girl_in_love:

Trenutno imam ovaj Silan, Aromatherapy orhideja + ruža. Malo je reći da sam oduševljena kako je mirisan i dugotrajan  :innocent: (OMG zvučim kao one tetke na reklamama  :lol:)
Evo kako izgleda. Nisam uspela da nađem nijednu sliku bez Persila u paketu  :crazy:

Glitter

lani ja koristim bas ovu kombinaciju i odusevljena sam  :girl_in_love:
ovaj silan je sjajan zimski miris  :girl_in_love: