Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

I meni je Calgonit preskup. A DM tabletama nisam bila zadovoljna. Te optimalni odnos cena/zadovoljstvo pranjem nađoh u Axel prašku.
Janko 23.7.2002.

janavi

e pa sad ste me malo zbunile
poslednja kutija calgonit tableta, ima oh 70, neke all in one, koštala oko 1300-1400 din (20 din tableta)
a takođe poslednja DM tih u foliiji, ima ih 40, koštala 689 din (17.22 din po tableti)
ne vidim da je neka značajna razlika u ceni
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Nemam pojma, meni je u svesti Calgonit skup dugo nisam ni proveravala cene, sad gledam cene u Maxi online prodavnici - onako odokativno, tabeta košta između 30 i 35 dinara komad - zavisi od vrste i pakovanja.
Janko 23.7.2002.

janavi

ja kupujem u rodiću ili u Liliju
i uvek najveće pakovanje
a obično imaju i neke "akcije" pa zalepe uz to i neku tečnost za ispiranje ili tako nešto

ne znam, uglavnom, odosmo od teme
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

cici

Kad ste već otišle od teme i meni se na nekim noževima pojavile tačkice rdje, ali samo na dva tri noža.Koristim Calgonit ali gledam da ga kupim kad ima neka dobra akcija, više komada za nižu cenu nego obično.I dugo mi traje.Uključujem je svaki drugi dan.

janavi

evo ja sad bila u Liliju i obratila pažnju
70 kom košta 1775d
a oni važe za ne baš jeftine
ja kupujem jel mi je blizu, da ne vučem, ako nemam nekog da u'apsim da me vozi

Xe

Sad sam videla da i Idea ima neku svoju robnu marku, i bas su im tablete na popustu. Kutija od ne znam koliko (sitna slova  :-[ ) kosta 290 dinara.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

NenaS

Quote from: Xe on June 15, 2009, 01:39:08 PM
Sad sam videla da i Idea ima neku svoju robnu marku, i bas su im tablete na popustu. Kutija od ne znam koliko (sitna slova  :-[ ) kosta 290 dinara.

I ne valjaju...I to sam probala - nista ne peru, bar meni...
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Lani

Ja ne volim da eksperimentišem sa tabletama za mašinu za sudove, samo Calgonit gledam ili eventualno Somat. Kad se setim onih groznih DM tableta, ufff  :crazy:

Nanny Ogg

I ja kupujem Calgonit, i jesu skupe ali mi baaas dugo traju jer masinu ukljucujem svaki drugi dan + kad sudje nije mnogo zaprljano tableticu presecem nozem na pola, pa jedna tabletica = dva pranja  ;)

A u Interexu nisam bila, ne pamtim...A znam da sam kupovala neki fe-no-me-nal-ni korn flejks, bilo bas jeftino...Bas bih mogla da se ponovo prosetam, nije mi daleko...

Ajte zene, ne dram'te

aleks

I ja seckam Calgonit tablete, narocito kada ukljucim onaj najkraci program na pola sata. Nekako mi je jedna cela previse za 45 stepeni  i sudovi se ne isperu lepo. To vise ima veze sa mojom masinom koja mozda lagano otkazuje, ali nema veze.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

gasha

Trenutno trosim DM tablete i ok su mi. Nisam primetila nikakvu razliku u odnosu na Axel prasak i Somat tablete.

Par puta sam u Idei uzimala nesto sa tom njihovom K oznakom, npr. cokoladna jaja za uskrs i bila su super, tunjevina takodje. Ali par puta su neki takvi proizvodi bili blagi uzas, npr . caj od nane koji je mirisao na supu iz kesice , odmah sam ga bacila.
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Pepi

U firmi gde mm radi imaju Claro deterdžente, tablete i ostalo z aposuđe. Cena je jako povoljna. A Claro i Calgonit su bili ista firma, odnosno dva brata koja su se razišla, a nastavili da proizvode iste stvari, samo pod različitim imenom.
http://www.claro.at/EN/Products/

NenaS

Nisam videla kod nas...Gde ima da se kupi?
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Finalina

Sa Calgonit-a,  koga nisam ni pomisljala da menjam, ipak sam htela da dam sansu testiranju DM praska. ODLICAN JE - mala cena, dobro pakovanje, dobro pranje. Inace, tablete ne koristim svakodnevno, moja masina je mala, ali imam uvek u šteku i gel i tablete za pranje "samo serpe" ili " samo staklo".