Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Meni je najpovoljnija kombinacija kojom sam zadovoljna Axel prašak, Calgonit sjaj i neka najjeftinija so (tipa Grmeč). Ako naletim na neku akciju Calgonita, kupim, sa njim nema promašaja. Baš ću pogledati cenu tih novih DM tableta, onim prethodnim sam baš bila nezadovoljna. Meni se čini da (ne)zadovoljstvo ima neke veze i sa mašinom, u smilu trajanja i temperature programa.
Janko 23.7.2002.

Deda

A meni majstor rekao da sva tri treba da budu od istog proizvodjaca i da je to jedan od razloga kvarova masina. Ako je lagao mene i ja lazem vas ...
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Ne znam šta da ti kažem. Mislim da nikada nisam imala sve od istog proizvođača. Tačnije, znam da nisam jer nikada nisam kupila Kalgonit so i Axel sjaj. A mašina puni 8 godina za neki mesec i :pljucka: nikad nije imala ni jedan jedini problem. A uključujem je 5 puta nedeljno, minimum. Od samog početka.

Kad se par puta desilo da su mi čaše mutne, ispostavilo se da ili nema sjaja, ili nisam dobro zatorila slanik.
Janko 23.7.2002.

Elanor

za deterdzent i sjaj ne mogu da tvrdim, ali so je definitivno samo so, od kog god da proizvodjaca bila.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

janavi

a jel i od drugih proizvođača so onako u krupnim kristalima?
meni se nešto čini da mi takva so bolja, jednom sam kalgonit kupila sitnu, baš mi se nešto brzinski istrošila
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Glitter

calgonit so je u kristalim, dm je sitnija i sto kaze elanor so je so :)

Deda

Ma i meni nije imalo logike, a nije da nisam razmisljala  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Krupna je, mnogo krupnija od kuhinjske.
Janko 23.7.2002.

AnaK

Mnogo mi se sviđa ovaj kupatilski sunđer:

Janko 23.7.2002.

Vila

Quote from: AnaK on April 23, 2010, 10:13:47 PM
Te fleke od voća je savršeno skidao neki Ace Color koji se pojavio samo jedne godine, i od tada ga nema  :girl_cray: Slikaću sutra Jankove današnje farmerke, da vidite zašto je meni sredstvo protiv fleka dugoročni projekat  :crycry:
Kako je prošlo skidanje? Ksenija mi stalno dolazi sa takvim istim užasima od fleka, nešto skinem, nešto baš i ne.
Farmerkama sam našla rešenje - skupim sve farmerke po kući, posebno njene flekave, i uključim mašinu na 90 stepeni, samo sa Arielom, bez "skidača" fleka. Sve sam fleke tako sredila.

Anelore, zaključili smo ovde još odavno - svaka mašina, izgleda, ima svoje omiljene tablete i praškove. Meni DM tablete rade posao odlično, sjaj je ok, a so nije ni bitno čija je, samo kad je ima dovoljno. Axel prašak je bio ok neko vreme, sad ne valja, a sa Calgonitom nisam bila zadovoljna (kod mene se nije baš pokazao).
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Ja da prijavim da sam kupila onaj DM osveživač za mašinu za sudove, od pomorandže. Baš mi se sviđa, kad otvorim mašinu posle pranja, zamiriše cela kuhinja.  :girl_smile:

AnaK

Vilo, fleke od trave mi skida ono DMovo sredstvo sa četkicom na vrhu. Ali za fleke od voća, posebno jabuka  :blink: nemam rešenje. Kao ni mnogo puta navedeno čokoladno mleko  :girl_cray:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: Lani on May 21, 2010, 01:07:34 PM
Ja da prijavim da sam kupila onaj DM osveživač za mašinu za sudove, od pomorandže. Baš mi se sviđa, kad otvorim mašinu posle pranja, zamiriše cela kuhinja.  :girl_smile:
jao i ja i meni  :clap:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Stvarno je predivan miris.  :girl_in_love:
Taman idem ovih dana, pri kraju su mi tablete pa ću da nakupujem još.