Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

Dawn

Odličan je Savo, nama se prošle godine pojavilo par mlja iznad tuš kabine, posle dva prskanja ove zime se uopšte nisu pojavljivale.

monochrome

AnaK

Janko 23.7.2002.

AnaK

Prosto moram da podelim s vama. Nešto mi je svega nestalo odjednom, i išli smo u nabavku, u Tempo. Kupila sam onaj veliki tečni Persil, 854 dinara, i XXL pakovanje Somat tableta, 84 komada, za 654 dinara. Odemo posle u Rodu, po još nešto, i ja da uporedim cene, kad mi je već račun tu. Persil je 1.324 dinara, a Somat 1.450. Na plaćenih oko 1500 dinara, 'uštedela' sam oko 1.250 u odnosu na Rodu  :crazy:

U Rodi su jeftinije Jacokbs kafe, i značajno jeftinije kokice za MW koje Janko preferira, ali ni približno tolika razlika  :blink:
Janko 23.7.2002.

disco2000

kalimero

m-da....roda je nekad davno bila povoljna, a od kad je u sklopu mercatora nije vise ni prineti tempu, disu, univerexportu.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Pepi

Katastrofa. Ja pokupovala na akciji u medius marketu omeksivac felce za po 199 din 2l, svuda je bar 300. I persil i pervol tecni su bili na akciji, ali nisam upamtila cenu.

AnaK

Mene je razlika stvarno zapanjila. U Rodi je jeftiniji tečni persil od 1,5l, nešto ispod 400 dinara je, u Tempu je taj 498, pa na to 12% popusta, opet je skuplji. Ali Somat je, više nego duplo skuplji :girl_wacko:
Janko 23.7.2002.

Lani

Razlika je stvarno zapanjujuće velika. Doduše, ne kupujem u Rodi pa i nemam prilike da se zeznem na taj način ali opet bre...  :wall:

Zumbulica

Da, hemija je mnogo povoljnija u Tempu, narocito kad su akcije. Vidim danas da je Ornel od 5 litara nesto ispod 500 din sto je stvarno povoljno. Tablete uvek sacekam pa kupim kad su neke akcije plus gratis. Uvek moze da se napravi neka mala zaliha po povoljnim cenama, a meni tako odgovara da kupujem.

Medjutim, ono sto mi sve vise smeta u Tempu je to sto sve vise ima oznaku da nije na popustu (ovaj vikend popust od 12%), skoro svi mlecni proizvodi, sirevi .... svaki put kad odem uhvatim se za nesto sto kupujem redovno, a odjednom vise nije na popustu  :crazy:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

kalimero

jao Ornel, kad si ga vec pomenula...... ja sam uvek neke Lenore i slicno koristila, a mama mi sad ostavila nesto malo belog (onog bebi) Ornela, kako neverovatno lepo mirise ves, odusevljena sam  :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

i ja sam nesto uvek koristila Lenor, onda sam jos u ks par puta presla na ornel, mama u bg koristi ornel, ovde kupujem neki comfort (cenovni rang ispod lenora, lenor mi je ovde jezivo jak, boli me glava od posteljine :crazy: )
i bohor je super  :girl_haha:

AnaK

Ja sam potpuno izbacila omekšivač, još prošlog leta  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja sam izbacila omekšivač pre četiri godine, od Uninog rođenja. Pošto nisam stavljala njoj a i Ivi sam izbegavala, na kraju sam ga izbacila skroz i nimalo mi ne nedostaje.

kalimero

ja sam probala par puta da izbacim skroz i ne dopada mi se ves takav....ne stavljam ga ja mnogo, sasvim malo mi je dovoljno da sam zadovoljna....a sad sa ovim i lepo mirise.....  :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.