Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

Lukina mama

Quote from: Lani on June 13, 2013, 05:02:21 PM
Ja volim i stalno sam u potrazi za tima koji ne guše a da pritom i mirišu lepo i na čisto, ovaj mi je savršen po tom pitanju.

ovaj sto si ti stavila je jako lep, ja volim sve sto je lavanda

ovi su fenomenalni http://www.glade.com/en-US/Collections/SpringCollection/Pages/Spring-Showers.aspx
Luka ,09 April 2005

Saska

Ja ne podnosim osvezivace prostorija . A tek one za kola, od toga mi muka momentalno, kad se nekad vozim taksijem jedva čekam da izadjem, taksisti imaju običaj da koriste neke jake mirise.

cici

Jao u kolima bih povracala momentalno od toga.

Lani

Ne volim ni ja u kolima, posebno one vanile, kokose... Jedno vreme su bile jelkice sa mirisom lubenice, to je bio divan i nenametljiv miris, moj jugo je uvek mirisao na to :girl_in_love:, ali nema već dugo tog mirisa da se kupi.

aleks

Ni ja ne volim osvezivace u kolima...
Ali kupila sam za toalet one stapice u ulju. Doduse, dm-ove, nisam odusevljena. Probacu neke druge.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Dada

Ja sam primijetila da mi osvjezivaci prostora izazivaju glavobolju  :hm: U kolima tek ne podnosim, osim neki limun sto Z kupuje na pumpi.
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Vockica

Quote from: Zumbulica on June 08, 2013, 08:56:25 AM
Super, mogla bih da potrazim moj omiljeni omeksivac svih vremena - Softlan, Palmolive .... Vidim da sad imaju liniju omeksivaca  Fabuloso  :think:

Fenomenalan  :girl_in_love:. Dok su moji ziveli na Tosinom bunaru mama je kupovala u nekoj frizerskoj radnji-parfimeriji. Cak sam jednom naletela u Grckoj i morala sam da kupim.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Zumbulica

Quote from: Vockica on June 15, 2013, 11:19:10 PM
Fenomenalan  :girl_in_love:. Dok su moji ziveli na Tosinom bunaru mama je kupovala u nekoj frizerskoj radnji-parfimeriji. Cak sam jednom naletela u Grckoj i morala sam da kupim.
Ja sam imala sa mirisom breskve kad je Jelena bila beba, apsolutno savrsenstvo  :girl_in_love: Donosila mi je snajka od babe koja nam je tada izdavala stan, iz Svajcarske, vise nikad nisam uspela da ga nadjem.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

Quote from: Lani on June 13, 2013, 04:57:21 PM
Da preporučim osveživač prostora, najlepši koji sam ikad imala, a probala sam milion.
Ima nekoliko mirisa, mislim konkretno na ovaj Cool Linen & White Lilac.  :)

Uzela danas, i super mi je.Ne gusi me, mirise taman koliko treba.

Lani

cici

:kiss1: da nisi rekla ne bih ni pogledala.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

gasha

senka gde se kupuje, ja nisam videla u tempu, mada nisam ni yagledala
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

senka

ne znam gde sam kupila
metro ili tempo