Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

AnaK

Molim :) predugački su linkovi, nešto je google promenio. Ideš desni klik na sliku, pa copy image location. Nije više dovoljno da se iskopira adresa.
Janko 23.7.2002.

cici

Vidim da se promenilo ali nisam znala kako treba.

Gost51

cici

Jeste ali i za sve druge masne površine.Super je i za plehove.

Gost51

nisam nikad kupovala axel
nadam se da smanjuje vrijeme ribanja

AnaK

Smanjuje, definitivno. I idealno je da se naprska na mlako. I, ja moram rukavicama da ga ispiram.
Janko 23.7.2002.

Jedna Indy

Jao Jackie i Ja ! Meni treba za sporet,od rosfraja je(ono sivo valjda se tako kaze) Ej pa poludeh,jedna tacka i kao da ga nikad nisam ribala. Hocu nesto da ga naprskam i obrisemmmm  :rofl1: Sad mi preporucile devojke Axel ovaj pa cu da vidim sta ce biti. Mada meni ne treba radi odmascivanja,nije on meni onako (da se izrazim "zapusten") Nego npr ako samo kafu kuvam i prokljuca voda jako,i ako odmah ne obrisem(citaj uglancam) ostane fleka  :'( :crycry: Izluuudeh!

Jedna Indy

Quote from: AnaK on September 13, 2010, 11:12:20 PM
Smanjuje, definitivno. I idealno je da se naprska na mlako. I, ja moram rukavicama da ga ispiram.

Sto:o  :nokti2:

AnaK

Verovatno zbog kombinacije njegove jačine i osetljivosti moje kože  ;)
Janko 23.7.2002.

janavi

e ja sam za to odmašćivanje nedavno kupila neki drugi
spin ili tako nekako se zove
odmašćuje jednako, a košta pola od ovog axel-a :mrgreen:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Jedna Indy

Janavi mozete li mi postaviti slicicu doticnog? :)

janavi

nije spin nego fama, proverih sad

ne uspevam da nađem sliku, ali isto ovako izgleda, sa crvenom pumpicom, žuta tečnost, domaće
(i stoji na istom mestu u radnji gde i svi proizvodi ovakve vrste)

p.s. nema potrebe da persiraš
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it