Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

jeste, ariel stvara onu kao belu skramu na sarenoj garderobi, a mnogo tanji tkaninu generalno :crazy:

janavi

pa sigurno stavljate previše :think:
merica koja je nekad bila u nekom prašku, stavljam malo manje od pola, slikaću posle mericu, ima možda 2dl
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

linga

Dzaba mi sacuvana tkanina ako ostanu fleke  :crazy:

Saska

Ja stvarno nisam primetila cepanje stvari, a koristim ariel isključivo zadnjih 7-8 god sigurno :think:

Zumbulica

Ja koristim Ariel i primetila sam da je agresivan prema tkanini, mada sam ranije trpala mnogo, sad sam smanjila. Kao Jana, pola merice i jos manje ... potpuno isto opere.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Xe

Quote from: janavi on June 18, 2011, 07:37:59 AM
pa sigurno stavljate previše :think:
merica koja je nekad bila u nekom prašku, stavljam malo manje od pola, slikaću posle mericu, ima možda 2dl
Razgovaras sa Cincarkom koja ima i koju kap jevrejske krvi  :turpija: 
Stavljam sve po meri, ali je mozda voda u kombinaciji s arijelom kriva za rupe. U svakom slucaju zalim, jer mi se stvarno svidja i miris i lepo opere i ves je bas beo. Ali sipak  :'(
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

aleks

i meni se to desava, a ja koristim samo Persil i za beli i za sareni ves. Ja sam mislila da je to od masine.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Ja mislim da je od centrifuge. Mnogo mi se manje dešava otkako centrifugiram na pola, tj 600 obrtaja.
Janko 23.7.2002.

aleks

ja uvek, ali uvek na 400. to je sigurno.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Ira

Quote from: Deda on June 17, 2011, 10:17:32 AM
Pa da, Pepi, i AnaK, to prporucivale, a ja ikako da kupim  :rofl:
Ira, e bas ces duel preko okeana kupovati  :girl_haha:, ima tamo vazda neceg boljeg, jedino ako si lokal patriota. Ja inace praskove delim na ariel i sve ostalo a kupujem sve ostalo radi finansija   :lol:
:rofl: :rofl:  e ja ga kupila i potrosila,zadovoljila svoj patriotizam i sad cekam cika Ljubu  :lol: da nabavi Ariel ...pa da mixam malo nase i ovo ovdje nase  :crazy:

Danas slucajno naletim na Lenor, onaj plavi  :girl_in_love: kako me podsjetio na moju mamu  :love32:,koja je cesto koristila bas taj...

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Lani

Meni je centrifuga podešena na 600 uvek a mericu ne koristim nego sunem odokativnom metodom.  :crazy: To ne bi trebalo tako jel da.
Ariel koristim u principu samo za beli veš mada nekad mi se desi da stavim i za šareni.

Finalina

dash je ekstra, planiram da se setim pa da odem u kupovinu tog praska tamo negde na Zelenom vencu (mozda imaju i jos nesto)

koristim ariel kapsule, meni su Ok.... prasak, pa skoro uvek neki drugi, a od skoro sam se vratila na ariel i persil ( ja kupuijem mala pakovanja od 3kg, pa cesto menjam ) ... inace, cesto sam koristila merix djurdjevak (odlican je) i duel (one bas mirisljave)

Quote from: Xe on June 17, 2011, 11:55:46 PM
Nema od cega drugo - mislim da stavljaju neki izbeljivac, pa da to vremenom osteti tkaninu.
Ko mi je kriv sto
a) prasak za beli ves koristim da perem i sareni
b) nosim stvari po principu peri-deri.
potpis + centrifuga 800-1000  ;D

Lani

Imam i ja Dash za šareni veš, mesecima mi traje čak i sa tim mojim neekonomičnim sručivanjem u mašinu.

linga

Te jake centrifuge jos i guzvaju ves, kod mene je uvek 400 ili 600

AnaK

Ja sam praktično za sve iole finije, što hoće reći za sve osim posteljine, peškira, krpa i teksasa prešla na tečni Persil.
Janko 23.7.2002.