Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Sirće nego šta. Meni je od svih tih anti-kamenaca i dalje najbolji onaj DM od jabukovog sirćeta.

Vila

Ja sirće najviše volim za to, juče sam npr. ketl nalila sirćetom, uključila ga i ostavila. Uveče ga isprala savršeno čistog :D
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Finalina

i dalje za kamenac ne menjam "axel"

janavi

za kamenac limuntus
meni sirće odvratno smrdi, povraća mi se
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Šta smo ono rekli, je l' neko probao tečni DM deterdžent za šareni veš? Cena mu je prilično primamljiva, ali količina i nije za bezuspešno testiranje.

I videh žuti Lenor, čini mi se da je neko tugovao što ga više nema  :think:
Janko 23.7.2002.

aleks

ja sam ga probala, sta znam...nista posebno. Isprobala, vratila se Persilu/arielu, a ovim dm-ovim prala tepihe, pokrivace, prostirke...ja nisam bila odusevljena.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: aleksandra-l on September 03, 2011, 01:48:51 PM
ja sam ga probala, sta znam...nista posebno. Isprobala, vratila se Persilu/arielu, a ovim dm-ovim prala tepihe, pokrivace, prostirke...ja nisam bila odusevljena.
isto

gasha

meni je staru kadu da neprepoznatljivosti doveo neki domaci Sani Per u beloj boci kao sona kiselina, proizvodi panonija pancevo
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Lani

AnaK, ja sam mu davala šansu nekoliko puta, nije ono da ćeš baciti pare ako ga uzmeš ali, slažem se sa devojkama, bolji su Persil i društvo.  :)

AnaK

Kupila Persil :) U Rodiću je 4,5l nešto oko 1.250 din, + 10% popusta na račun preko 3.000. Ukratko, ne bude toliko jeftiniji DM na tu količinu. Hvala vam  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

linga

Quote from: gasha on September 03, 2011, 02:09:56 PM
meni je staru kadu da neprepoznatljivosti doveo neki domaci Sani Per u beloj boci kao sona kiselina, proizvodi panonija pancevo

Joj ja bih da izbegnem te neke varijante poput sone kis. to mi je mnogo agresivno, gusi me (mene i domestos gusi)

gasha

pravo da ti kazem ne secam se da li smrdi, verovatno da, ali je uradio posao
meni takodje domestos smrdi
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

Mislim da Domestos svima smrdi. Ja nisam nešto osetljiva na hemiju, generalno, ali od domestosa stvarno imam utisak da se gušim.
Janko 23.7.2002.

Glitter

meni domestos jede pluca, nos, glavu, sve redom, ali ekstra ocisti...a sad cu ovih dana da probam ono ankino tornado ili kako vec