Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

cici

E pa ako ga odmah ne operes ostane lepljiv od tih maramica.Meni se desilo da sam ceo pod sa tim delovalo je da ce brze.

gasha

sundjer u masinu  :good: jos veceras
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Xe

I meni se plocice lepe od tih maramica, pa sam se vratila Davidsu (to je nas, interni naziv za onu cetku sa fronclama. Za neupucene
)
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

Finalina

ne koristim maramice, ni za ruke ni za pod... to mi je kao razmazivanje, ali verujem da su prakticne za ta laka i kratka briskanja ( istina , moze to i krpom :D ) ... vim tj ta abrazivna sredstva ne koristim, ali umesto toga imam kolekciju za odrzavanje kupatila ( axel za kamenac, proper za sve povrsine, nesto za solju uvek probam novo ... razno)

pranje sundjera&krpa u masini za sudove je definitivno hit na temi... anaK, hvala :)

limun

zaista ne perem ceo pod maramicama, ali za brza i hitna brisanja do sledeceg "pravog" pranja su savrsene i nista mi se ne lepi  :innocent: (govorim samo o zelenim DM za pod, ostale nisam probala)

AnaK

Sad se nešto setih jedne dopune. Sunđeri i krpe masnoću upijaju kao... sunđeri  ;D te nemojte da ih perete u istoj turi sa masnim tiganjima i šerpama.  :nokti2: :-[
Janko 23.7.2002.

cici

:rofl: sad si se setila :lol: no bolje ikad nego nikad :rofl: ja oprala jedan komplet, na truleksu nisam primetila neku drasticnu razliku, na sundjeru jesam.Mislim da se ipak vracam dobrom starom bacanjlu :lol: truleksom ionako brisem vodu i neke sitne mrve sa radne ploce.

AnaK

Je l' čuo neko nešto o ovome?

http://www.kupindo.com/kupovina/Nega-tela/Licna-higijena/JONSKA-CETKICA-ZA-ZUBE-NOVOST-MADE-IN-JAPAN/9732925

Mnogo mi zanimljivo zvuči, a i spasilo bi me odvratnih dečijih pasti (homeopatija isključuje mentol  :'()
Janko 23.7.2002.

disco2000

A da li je ta jonska zezancija u skladu sa homeopatijom? :think:

AnaK

Pa nemam pojma, ne sećam se da sam ikada naletela da nije  :think:
Janko 23.7.2002.

Finalina

ova četkica je isto što i kugla za pranje vesa

AnaK

Moja koleginica je naletela u Tempu na promociju nekog novog Somat tečnog praška za mašinu za suđe (inače je prilično skup, valjda 780 din za 28 pranja) i oduševljena je. Kaže da joj nikada ni posuđe ni mašina nisu bili tako blistavo čisti :) Eto, tek da znate.
Janko 23.7.2002.

cici

E pa ja uopste nisam zadovoljna sa tim praskom posebno kad se potrosi pola flase.Ne moze da se sipa ravnomerno i onda po sudovima ostanu neke brlje i brazde.A nije da mu nisam dala sansu, trosim trecu flasu i od pola je uvek isto.Vracam se na tablete.

AnaK

Šteta, baš je super zvučalo :girl_sigh:
Janko 23.7.2002.