Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Kad god nešto generalno ribam, ja se setim da pitam ima li neko neka epohalna otkrića, u svim oblastima kućne hemije  :crycry: Nešto, ono ' kao sa reklame  :-[
Janko 23.7.2002.

prevodilica

pa treba ti samo jedan od onih bizgova sa reklame da oriba umesto tebe, najefikasnije je :lol: :rofl:

linga

AnaK

Janko 23.7.2002.

prevodilica

eno ga riba pod, radi popodne :lol:

imam, al ljubomorno čuvam :burko:

pod oriba da možeš da jedeš sa njega, a kad dođem popodne kući, naročito ovako kad on radi popodne, gde džemper, gde pantalone, gde papuče (obično na sred kuće), sudovi prelivaju iz sudopere, daljinski viri iz frižidera...
ali za pod je pravo sredstvo, ispira u više voda :lol: :rofl:

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Lani

Žena koja nama sprema stan kaže da je ovaj Briochin odličan, kupila sam danas u Liliju (oni ih drže) neko univerzalno sredstvo za čišćenje.
http://www.lebriochin.com/
Ovo...
http://www.lebriochin.com/produit-entretien/nettoyant-universel-750ml.php

Vockica

Ovo prvi put vidim...meni je pri kraju Amway , taman da nesto novo uzmem...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Dada

Na Pinterestu sam nasla mnogo savjeta sa ciscenje sodom bikarbonom, sircem i sl i sve sto sam probala uspjelo je! Tacno mi dodje da predjem samo na to, samo jos da nisam lijena da muckam  :crazy: ;D
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Hvala, Lani.  :flower: Kad počneš da ga koristiš, čekam utiske i ideje za šta ga koristiš  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Finalina

dado, da znas i ja sam se tom mislju nosila... inace, ne koristim nista osom asepsola za brisanje podova i jos kojecega ... u kupatili  plavi mr proper koji divno mirise, axel za kamenac, a i neko sredstvo imam uvek za wc solju ... u kuhinji koristim samo axel za masnocu i detrdzent za sudove ... pronto za drvenariju ( mi imamo ogromne prozore i do poda jos ide maska za radijator, police i neki deo za sedenje ... tako da mi treba i za drvo i za prasinu ) ... mer za stakla ili ajax univerzalni (za stakla i tehniku) ... sve vas je ovo zanimalo, a? :rofl: ..... probala sam stvarno sve i svasta, shvatite to bukvalno, ali uvek se zapravo sve na ovo nabrojano svede ...

Unabebili

Quote from: Dada on February 13, 2013, 12:08:26 PM
Na Pinterestu sam nasla mnogo savjeta sa ciscenje sodom bikarbonom, sircem i sl i sve sto sam probala uspjelo je! Tacno mi dodje da predjem samo na to, samo jos da nisam lijena da muckam  :crazy: ;D

u istoj sam fazi, zivota mi

pre neki dan kad su mi izneli masinu za ves, ja naprskala pod sa nekim od ovih hemisjskih ubica i ribala, celu sam noc posle kasljala  ipekle me oci, cak i ujutro  :girl_sad:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Dada

Quote from: Unabebili on February 13, 2013, 01:54:04 PM
u istoj sam fazi, zivota mi

pre neki dan kad su mi izneli masinu za ves, ja naprskala pod sa nekim od ovih hemisjskih ubica i ribala, celu sam noc posle kasljala  ipekle me oci, cak i ujutro  :girl_sad:
Ja sam se nekoliko puta nagrdila, od varikine i od Domestosa.
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Lani

cici

Quote from: Finalina on February 13, 2013, 12:48:10 PM
plavi mr proper
axel
sredstvo imam uvek za wc solju
axel za masnocu
detrdzent za sudove
pronto za drvenariju
mer za stakla ili ajax univerzalni (za stakla i tehniku)
Asepsol mu dodje kao beba pa nisam racunala  :rofl:
Nista vise kazes :rofl:
Izvini ali morala sam :lol: :kiss1: