Main Menu

Nakit-Babine ogrlice, 67. str

Started by Masha, June 15, 2009, 10:40:17 PM

Previous topic - Next topic

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Pepi

Jano, ima u Bulevaru, u radnji Hobbit , gde se prodaju komponente za nakit. http://www.hobbit.co.rs/metalnekomponente.html
A možda ima i na Slaviji, u onom džumbusu od radnje, u kralja milutina...

Masha

tu, u dzumbusu cu da pogledam :)

janavi

hvala, sačekam mashu, pa da se prošetam do bulevara
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

janavi

Martovska Moda za poneti 27. i 28. mart

Kulturni centar GRAD, Brace Krsmanovic 4
Subota, od 17 do 22h
Nedelja, od 14 do 22h

Prvi dani proleća donose nam i novu seriju Mode za poneti. Zahvaljujući novom sistemu participacije i izbora samih učesnika imaćemo prilike da premijerno vidimo veliki broj kreatora garderobe, nakita i modnih detalja. Od sada će nas svaka sledeća moda obradovati uvek novim predlozima, neobičnim kombinacijama materijala i neverovatnim smelim idejama.

Muzička podrška ovog puta: Dimitrije Stojanović i DJ za poneti.

Za martovsku izložbu prijavilo se oko 500 zainteresovanih umetnika. Nije bilo nimalo lako napraviti izbor za ovo izdanje Mode za poneti u mnoštvu vrlo zanimljivih predloga. Ponosni smo na činjenicu da doprinosimo razvoju domaće modne scene i predlazemo vam naše favorite za mesec mart.

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Masha

Quote from: janavi on February 22, 2010, 12:01:38 PM
hvala, sačekam mashu, pa da se prošetam do bulevara
:fool: zaboravila sam da napisem.
imaju, ali samo pakovanje od 50 pari :crazy:, nekih 300 dinara je.

janavi

Quote from: janavi on March 10, 2010, 04:40:52 PM
Martovska Moda za poneti 27. i 28. mart

Kulturni centar GRAD, Brace Krsmanovic 4
Subota, od 17 do 22h
Nedelja, od 14 do 22h

Prvi dani proleća donose nam i novu seriju Mode za poneti. Zahvaljujući novom sistemu participacije i izbora samih učesnika imaćemo prilike da premijerno vidimo veliki broj kreatora garderobe, nakita i modnih detalja. Od sada će nas svaka sledeća moda obradovati uvek novim predlozima, neobičnim kombinacijama materijala i neverovatnim smelim idejama.

Muzička podrška ovog puta: Dimitrije Stojanović i DJ za poneti.

Za martovsku izložbu prijavilo se oko 500 zainteresovanih umetnika. Nije bilo nimalo lako napraviti izbor za ovo izdanje Mode za poneti u mnoštvu vrlo zanimljivih predloga. Ponosni smo na činjenicu da doprinosimo razvoju domaće modne scene i predlazemo vam naše favorite za mesec mart.

da podsetim, ako neko želi

ja ću verovatno ići u nedelju, oko 14 ili 15

prevodilica

ja da pitam samo, od lagera sa 38. strane, da li je išta ostalo? merkam za jedan poklon, pa javi ako ima nešto
da, nezveckajuća ogrlica je takođe otišla za poklon  :innocent: ali savršeno joj pristaje, pa nisam odolela  :love32:

Masha

Mozda odem i ja na modu sutra, ako se iskobinujem. Jano, mogla bi da slikas ;)
U utorak i sredu ucestvujem na prodajnoj izlozbi u jednoj galeriji u Gospodar Jevremovoj, obavesticu vas o detaljima kada se cujem sa organizatorom, ne znam ko sve ucestvuje i cega ce biti.
interperterka, spremam nesto za tu izlozbu, ako mozes da dodjes, mzoemo tamo da se vidimo ili da organizujemo opet park vidjanje.
Nego, obe si poklonila :o ?

nelly

Masho sta sam ja ono htela da kupim kod tebe  :-[
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Masha

Neke priveske i mindjuse koliko se secam :) :rofl:

edit Skroz sam poludela sa bojama, videcete na ovim novim koliko je sve sareno :crazy:

janavi

Quote from: Masha on March 27, 2010, 11:04:30 AM
Mozda odem i ja na modu sutra, ako se iskobinujem. Jano, mogla bi da slikas ;)
mogu :clap:

nelly

gde je Kulturni centar GRAD, Brace Krsmanovic 4 ?
u kom delu grada ,koji bus tamo vozi sa NB?
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

janavi

Quote from: nelly on March 27, 2010, 12:13:56 PM
gde je Kulturni centar GRAD, Brace Krsmanovic 4 ?
u kom delu grada ,koji bus tamo vozi sa NB?

to je odmah ispod Brankovog mosta?
95, 16, 75, 71...
svi koji idu ka zelenjaku, siđeš kod mosta, i spustiš se dole