Main Menu

Nakit-Babine ogrlice, 67. str

Started by Masha, June 15, 2009, 10:40:17 PM

Previous topic - Next topic

Tchi

ja samo da kazem da mi se crna levo mlogo svidza, ne nosim nakit, al da kazem  :D

Masha

Anelore, ta zveckava je crno ciklama roze :) Ovu braon crnu sam pravila za tebe, ali sam ipak zakljucila da moze bolje, veceras pravim novu braon crnu kombinaciju ;)
Saljem ti pp :)

Gost51

cijena one smedje zveckave molim?
i zelene zveckave?
i nezveckave crveno-ljubicasto-narandzaste :D

janavi

ja dok dođem sutra, neće ništa ostati :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Masha

Zveckave-500 din
Nezveckave-800 din
Moze i popust na kolicinu :D

Masha

Quote from: Tchi on June 18, 2009, 03:34:56 PM
ja samo da kazem da mi se crna levo mlogo svidza, ne nosim nakit, al da kazem  :D
tchi :kiss1: isto takodje :crazy:, volim da pravim, uzivam da gledam, al slabo nosim :-[

pra-sence

Meni se isto svidja ona crno-roze,deblja narukvica i jos kad bi mogle neke mindjuse uz to bilo bi super :) :turpija:

aleks

Predivno, Masho. Sve mi se dopada. Ali nova crvena ogrlica i tirkizna narukvica su predivne.
Ko zna kada cu moci da dodjem u Beograd  :girl_cray:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Masha

Quote from: pra-sence on June 18, 2009, 04:12:53 PM
Meni se isto svidja ona crno-roze,deblja narukvica i jos kad bi mogle neke mindjuse uz to bilo bi super :) :turpija:
:o Imas sestru bliznakinju?
Vojo, sta ti nije po volji :D?
Aleks, imam ideju ;)

aleks

Dolazis u Salzburg ?  :o
:bighug:

Ja predlazem neku robnu razmenu  :)
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Masha

Ma, jok ja, ali znam nekog ko odatle dolazi vamo :D

aleks

Pricaj  :clapping:
Spremna sam na bilo koji oblik saradnje samo da se dokopam tvojih unikata  :love32:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

:ph34r:

ma sve je tako leeeeepo  :girl_sigh:.. ne mogu da se odlucim :girl_cray:....a i ove alave sve odma razgrabe  :girl_blum: