Main Menu

Nakit-Babine ogrlice, 67. str

Started by Masha, June 15, 2009, 10:40:17 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Masho, ja danas prvi put usla na ovu temu ( ne nosim nakit, pa valjda zato :-[ ) i ostala zadivljena :love32:

Pravis li jos te natpise sa prezimenima za vrata i pravis li prstenje ( veliko i kabasto)? :love32:

Za obe stvari sam kandidat :-[
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Masha

Hvala, devojke  :bighug:
Jel, kakve ideje imas za namestaj :crazy: ? Mozda neki sitniji detalj, ne radim nista velikih dimenzija 8)
Una, napravila sam do sadajednu plocicu za drugaricu, i treba jos jednu ;D Mozes da mi kazes sta bi otprilike htela pa da pokusam.
Prstenje sam pravila ranije, mislila sam da napravim neki kao ove narukvice.
Vidi ovu Ivy sto se razigrala ;D

cici

Moj ulov, pravljeno po porudžbini  :turpija: Nema više  ;)

AnaK

Divno je. Maaaaasho, hoću i ja ovakvu ogrlicu. Al' prvo da izmeriš obim vrata  :-[
Janko 23.7.2002.

janavi

daRling cici, prva je skoro ista ko moja  :turpija:
ovu drugu ne bih umela da nosim :-[, a dopada mi seeeeeeee
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Unabebili

Quote from: Masha on June 23, 2009, 08:11:12 PM
Hvala, devojke  :bighug:
Jel, kakve ideje imas za namestaj :crazy: ? Mozda neki sitniji detalj, ne radim nista velikih dimenzija 8)
Una, napravila sam do sadajednu plocicu za drugaricu, i treba jos jednu ;D Mozes da mi kazes sta bi otprilike htela pa da pokusam.
Prstenje sam pravila ranije, mislila sam da napravim neki kao ove narukvice.
Vidi ovu Ivy sto se razigrala ;D

Neku zanimljivu plocicu za vrata.
Onako romantico...moras da dodjes da m vidis stan pre nego uradis :love32:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Quote from: janavi on June 23, 2009, 08:53:30 PM
daRling cici, prva je skoro ista ko moja  :turpija:
ovu drugu ne bih umela da nosim :-[, a dopada mi seeeeeeee
Rekoh da jeste slična.
Posebno se radujem nošenju te druge :clap: I taman mi je izmerila vrat, na nevidjeno.

gasha

Moram da pohvalim Cicin ulov, s tim sto u prirodi izgleda joooos mnogo bolje  :girl_in_love:
I da kazem da i ja hocu nesto slicno, vu braon plavu kombinaciju
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Masha

Znala sam da je mera kada obavijem oko vrata a jezik mi ispadne napolje :crazy:
Una, vazi ;)
Ova druga je bas ok, zanimljiv oblik, lepo stoji 8)

AnaK

A da l' bi mogla da bude od kože umesto ovog konca  :-[ To bih mogla ja da nabavim, samo ako može  :-[
Janko 23.7.2002.

cici

Quote from: Masha on June 23, 2009, 09:15:09 PM
Znala sam da je mera kada obavijem oko vrata a jezik mi ispadne napolje :crazy:
:rofl:

Masha

Quote from: AnaK on June 23, 2009, 09:18:39 PM
A da l' bi mogla da bude od kože umesto ovog konca  :-[ To bih mogla ja da nabavim, samo ako može  :-[
Ovoje kombinacija kkzoe ikonaca, te kuglice moraju da vise na koncu, ili ako uspem da nadjem neku skroz skroz tanku kozicu.

AnaK

Verovatno bi ta skroz tanka bila i kidljiva. Predivna je ta, kako god. Želim  :bighug:
Janko 23.7.2002.

Ivy

Divne su:)) druga pogotovo...skroz moj fazon  :love32:

anelore

Ja samo da se pohvalim da sam danas preuzela dve svoje narukvice - jednu veliku i jednu zveckavu, da su divne i da mi , cisto subjektivno, divno stoje. A ova zveckava zvecka dok ovo kucam  :dance1: